23 Kasım 2015 Pazartesi

Samsung tab s pro

Oyunu yükleyip geri bildirimde bulunursanız sevinirim. Umarım eğlenmişsinizdir. DNA Testi Yaptıranlarda Rekor Artış! Günde 1Kişi Babalık Testi İçin Başvuruyor.


Oyun aptallık testi ücretsiz, reaksiyon ve asimilasyon test edecek eğlenceli bir oyun. Eğer seviyeleri göründüğünü ilerlemek istiyorsanız küçük .

Download Aptal Mısın? Bilgi Yarışması - Ücretsiz Zeka Testi. Aptal olup olmadığını öğrenmek ister misin? Diyelim aptal çıktın, durumun ne derece vahim olduğunu bilmek istemez misin?


Haydi bu testi yapalım ve herkese. Zeka testleri , bireyin zihinsel beceri oranını rakamsal olarak ifade eden ve bir takım standartlara dayanan ölçeklerdir. Bu sayfada zeka testi.


Read test from the story Aptallik testi by AsliMuratt (Aslı Murat) with 8reads.

Hahahahahaha Sonuç: aptalsin. Analyze revenue and download data estimates and category rankings for top . Bu Pin, Uğur Ak tarafından keşfedildi. Acaba gerçekten aptal mısınız yoksa bir dahi mi? Android telefonlar için oluşturuldu. Zekí olduğunu düşündüğün arkadaşını etiketle bakalım onlar bu testi geçebilecek mi.


Siz de bu testten hoşlandıysanız arkadaşlarınıza önerip, ya da . Oyunda toplam tane bölüm var. Her bölümde dikkat ve zeka gerektiren birbirinden farklı sorular var. Tüm soruları yanıtlayın ve testin . Do not be foole are you? Do you want to learn? Bu oyunda sizleri küçük bir test bekliyor olacak.


Bakalım siz bu zeka testinde ne kadar başarılı olacaksınız. Oyunu Oynarken Oyunumuza ilk yorumu siz yapın bize inceledikten sonra hemen yayınlayalım. Aslında duyularımız bize yalan söylüyor bizim kare olarak algıladığımız idealar evreninde belki büyük buruşuk gri bi fildir.


Ama bu fil küçük düz ve yuvarlak ise . Compare performance to the competition.

Kraloyunla Yepyeni bir oyunla her zaman ki gibi sizlerleyiz. Yapmanız gerekenler o kadar basitki kısaca şunlar. Berkant Ayhan Karabudak. Merhabalar arkadaşlar, ben videolu olarak uygulama inceleyeceğim ama ne . This IQ intelligence was made to determine your stupidity level. Toplam soudan oluşan bu eğlencelik aptallık testi oyununda sonuç sizin için bağlayıcı olmasın sadece gülün ve geçin keyfinize bakın.


Bu testi aslında bilmeyenimiz yoktur ama yine de sonuçları yorum olarak yazmayı unutmayın! Oyun Testi - Ücretsiz online oyun! Eğlenceli bir zeka testi yapmaya hazır mısınız? Oyun Testi oyununu ve diğer binlerce popüler oyunları kız, erkek, çocuk veya yetişkin, her yaş gurubu için KralOyun.


Herkes kendini çok zeki olarak görür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar