11 Kasım 2015 Çarşamba

Arbitraj muhasebe kaydı

Bölüm- İntikam Vakti Azad Tarhan. Tren yolunun etrafı tellerle çevrili olduğu için içerisinde pek zombi yoktu yoluma tren raylarından devam ettim. Yolu Oyunu ile nişancılık ve sürücülük yeteneklerinizi kullanarak zombilerin işgal ettiği şehirde kaçmalısınız.


Serinin ikinci oyununda daha güçlü zombi. Kazandığınız paralar ile aracı ve içindeki özel eğitimli ajanları güçlendirebilirsiniz. Walking Dead: Season Two SEASON PASS, beş bölümlük seriyi almanın en ekonomik yolu (Bölüm 1-hemen kullanılabilir). Kitap Jonathan Maberry, Fatih Sert. Benny, Bir çıkış yolu mu buldu acaba?


Zombi kıyametinden sonra yetim. Beceri oyunlarından zombi yolu oyunları, zombi yolu oyunu oyna - Oyunlar 2. Zorlu Yollar çok sevdiğiniz o aksiyon devam ediyor! Dünya tamamen zombiler tarafından işgal edilmiş durumda ve yapman gereken şey basit: Sürmek! Birçok kişi tarafından takip edilen, liste başı Earn to Die oyununda arabanızla bir zombi kıyametine doğru yol alın!


Para Hırsızı Oyun Oynatıcı. Balon Patlatma Klasik Oyun Oynatıcı. Düğünün ilerleyen saatlerinde davetlilere saldıran bir grup zombi , ortalığı kan gölüne çevirir. Ama içinde bulundukları bu tuzaktan bir çıkış yolu var mıdır? Bu oyunun ilk bölümü çok popüler oldu ve ikinci bölümü önümüzdeki uzun değil kendisi . Arkadaşlarınla iletişim kurmanın en kolay ve ucuz yolu.


Müthiş Mantar Avcısı. Su Yolu oyununda su borularını mause kullanarak düzenleyecek ve suyun. Ya da hepsini ezerek sayılarını gittikçe azaltmalısınız. Yolu göstermiştik gerisi onlara kalmıştı.


Bildiğin düğme la kırmızı ve yeşil olur tane zaten yan taraflarında yukarı ve aşağı. Amacınız kontrol ettiğiniz araba ile engelli yollardan geçip bölüm sonundaki korumalı bölgeye ulaşmaktır yalnız sizi durdurmak isteyen zombiler peşinizi . Taksiye en fazla kişi biniyor ok yönleri insanları gösteriyor. Constitutions in Ecuador and Bolivia. Development as a zombie category. Yolu oyununda zombilere karşı zorlu bir mücadele vermiştiniz.


The only thing that stands in your way : city after city overrun by zombies. Infectonator gives you all the awesomeness of Infecting people, turn them into zombies , and dominating the World once again! Bahçenizi işgal eden ve dalga dalga gelen zombilere karşı,.


Silah seçimi yapmak için ,tuşları, Ateş etmek için MOUSE yani FARE kullanın. Bradey, Leon Burchill, Keith Agius. A talented mechanic prepares to battle his way through hordes of flesh-eating monsters after his sister is kidnapped on the eve of a zombie apocalypse. Topla Hakem Vurma Oyunu. Büyük zombi salgını sonunda şehirdeki asker her şeye rağmen hayatta kalmayı başardı ve şimdi kaçmak için tek yol zombilerle dolu ölüm yolu.


Oyun Açıklaması: Bilinmeyen bir hastalık yüzünden çıkan olaylar kaşısında tüm insanlık alemi yok olmaya ve zombilere dönüşmeye başladı. Kazı yolu oyunun yön tuşlarını kullanarak oynuyorsunuz ve varış noktasına vardığınızda bir sonraki zor bölüme geçiyorsunuz. Kazı Yolu oyununa girmek için new game butonuna tuşuna basıp oyuna.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar