10 Kasım 2015 Salı

Csgo crack

Samsung akıllı telefonunda ekran görüntüsü alma bölümüne geç - Şimdi ekran görüntüsünü Galeri. Ekran yakalama görüntüsü (İngilizce İngilizce: screenshot), çeşitli programlar vasıtası ile. Farklı model akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarda ekran görüntüsü.


Yüksek oyun skorunuzu göstermek veya HTC özellikleri hakkında bir blog yazısı mı yazmak istiyorsunuz? Paylaşmak için ekran görüntüsünü almak kolaydır.

Bir ihtiyaç gibi görünmese. Cihazınızın herhangi bir ekranında bulunan durağan görüntüleri çekebilirsiniz. Motorola telefonlar ülkemizde çok yaygın olmamakla birlikte Moto E Moto Ggibi modeller satılıyor. Aşağıda bu telefonlarda ekran.


Bugün sizlerle birlikte telefonda ekran görüntüsünün nasıl alınacağını öğrendik. Bu içeriğimizde , Windows XP, Windows Windows ve Windows kullanan bilgisayarlardan ekran görüntüsü alma yollarını, Mac işletim . Bu makine tarafından çevirisi yapılmış bir makaledir, orijinal İngilizce halini görmek için lütfen .

Yan düğmeye ve Ana Ekran düğmesine aynı anda basın. Her iki düğmeyi de hemen serbest bırakın. Ekranın resmini çektikten sonra, . Size en yakın Nokia telefonlar Bakım merkezinin konumuna bakın. Telefonunuzun ekranında nasıl ekran görüntüsü alacağınızı öğrenin. Bu cihazlarda ise kimi zaman başkalarıyla paylaşmak istediğimiz . Samsung marka telefonlarda ekran görüntüsü alma işlemi çok kolay.


Bu işlemi sadece tuşa dokunarak basit bir şekilde yapabilirsiniz. Tabii telefon galerisinde kalabalık yapmaması için bu aşamaya gelene kadar çektiğini . Not: Bazı ekran görüntüsü alma yöntemleri tüm Zenfone modellerinde uygulanamayabilir. Tüm ASUS telefonlarında mevcuttur. Ancak her markada ekran görüntüsü almak biraz farklıdır. LG akıllı telefonlarda ekran görüntüsü alma ve ardından ekran görüntüsü ile neler . Android telefonda ekran görüntüsü alma işlevi için Marshmallow daha kolay bir yöntem sunuyor.


Böylelikle geleneksel yönteme gerek . Samsung Galaxy Smodelinde ekran görüntüsü alma işlemi nasıl yapılır.

Günümüzde bütün akıllı telefonlarda bulunan çok güzel bir özelliktir ekran görüntüsünü alabilmek. Ama piyasada çok fazla çeşit akıllı telefon. Akıllı telefonlar pratik yöntemlerle sizin . Telefonda ekran görüntüsü alarak WhatsApp uygulamasında göndermek artık çok sık yaptığımız işlemlerden biri haline geldi.


Samsung Mcep telefonlarında ekran görüntüsü alma , mekran görüntüsü yakalama, mekran görüntüsü. Kullandığınız cihazlarda nasıl ekran görüntüsü alındığını unutuyor musunuz? AKILLI TELEFONLARDA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALMA.


Xiaomi markalı telefonda ekran görüntüsü nasıl alınır? PLite screenshot alma özelliği ile anlık ekran galeriye kaydedilebilmektedir. Huawei PLite telefonu, Android işletim sistemine sahip bir cep telefonudur.


Xiaomi, makul fiyata sahip akıllı telefonları ile bilinir. Cat screenshot işlemi ile internette gördüğünüz herhangi bir bilginin ekran görüntüsünü alıp, galerinize resim olarak kaydedebilirsiniz. Klavye kısayolları, araçlar ve üçüncü parti uygulamalar derken karşımıza pek çok seçenek çıkıyor ve biz de en pratik ekran görüntüsü alma. Bu yazımızın içeriği, bu.


Bir ekran görüntüsü. Uygulamada sürekli yeniliklere .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar