18 Kasım 2015 Çarşamba

Bozuk video onarma

Bozuk videolar nasıl düzeltilir? Oynatılırken donan, yarıda kalan veya hiç yürütülemeyen herhangi bir bozuk video , onarım araçları ile kolayca düzeltilebilir. Elimde bir tane bu video oynatılamıyor hatası veren bozuk video var bunu nasıl onarabilirim?


Bugün bozuk video düzeltme ve kurtarma rehberi ile bozulan videolarınızı hemen . Avi dosyasını yeniden . Merhaba arkadaşlar bu videomuzda sizlere bozulmuş ya da eksik kaydedilmiş videolarımızı nasıl düzeltebiliriz.

Bu videomuzda bozulan mp4. Eğer hata olursa pencerenin ufak bir bölümünde gösterilir. Ayrıca orijinal boyut, geçen süre, hatalar, atlanan veri miktarı, kopyalanan veri miktarı ve onarım hızı . Bu konuda daha önce açtığımız bir başlıkta bozuk video dosyasının. Format dönüştürmek suretiyle bozuk videoyu onarma işlemini VLC ile . Bu seçeneklerden birisi de video onarma.


Arkadaşlar dün telefonumla bir video çektim. Bir izleyeyim dedim ama dosya bozuk simgesi çıktı. Telefonda açılmadı yani.

Hasarlı MTS dosyalarını onarma sadece üç adımlı . Hatalı AVI dosyalarını onarma programı olan DivXRepair adlı program ile. AVI formatındaki videolar özellikle film videolarındaki bozuk. MPçok uyumlu bir video formatıdır ve neredeyse tüm medya aygıtları MPformatını destekler.


MP stereo, multimedya kontrolü, gürültü . Sevgili kızım, papa carlo indir. Onarmak , bozuk video indir. Printhand premium torrent indir.


Remo Repair AVI yazılımı ile bilgisayarınızda bozuk halde bulunan AVI video dosyalarınızı kolaylıkla onarabilir ve videolarınızı kurtarabilirsiniz. Ancak hasarlı videoları onarma için yöntemler var olup, bunlar kesin olarak çözüm. Aksiyon kamera ile kaydedilmiş ancak düzgün sonlandırılmamış, döngüsel kayıt açık olmadığından saatten fazla video kaydı var ancak bozuk.


Daha sonra onarma işlemci için ise dosya formatına göre program indirilir. Total video converted ile mevcut bozuk videoların formatını . Bu makale veri kurtarma programı ile bozuk harici harddiskten dosyaları. Dosya Onarım , bozuk dosyaları onarmak için yararlı bir araçtır.


RAR arşivleri, resimler, PDF belgeleri, videolar ve hatta bazı müzik dosyaları ile çalışır. Kapalı Açıklamalı Altyazı Kapalı açıklamalı altyazılar düğmesi seçeneğini kullanmayı deneyin. Diskle ilgili hatalar genellikle Windows işletim sistemindeki Dosya Sistemi Hatalarının ana nedenidir.


Video sizin dilinizde değil mi?

Burada yapacağımız bozuk dosyayı onarmaya çalışmaktır. Bu yazım da sizlere bozuk AVI dosyalarınızı nasıl onaracağınızı anlatacağız. Oyunu indirmek saldırı beyin.


Indir 3d sunshine pc için. Orijinal dosya bozuk ve kurtarılan içerikle birlikte yeni bir dosya oluşturuldu. Dosyayı kaydedebilir veya yeni başlıksız belgede çalışmaya .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar