26 Kasım 2015 Perşembe

Firikik oyunları

En ustaca hazırlanmış olan frikik oyunları ile siz de klasınızı konuşturabilirsiniz. Futbolun en ilgi çekici frikikleri. Spor frikik oyununda haklarınızı bitirmeden ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemeye çalışacaksınız.


Oyunu Tam Ekranda Aç. Frikik Kralı - Ücretsiz online oyun !

Kurulan barajın arkasından şut çekerek gol atmaya çalış. En güzel ve yeni, 3D görüntülü ücretsiz oyunlar. Süper frikik oyunu ile futbolcuların üzerinden topu aşırarak kaleciyi mağlup ediyorsunuz. Posts about frikik oyunları.


There are no stories available. Onlarca serbest vuruş oyunumuz vardır, yani seçenekler sınırsızdır. Bu 3B spor oyununda kaç frikik atabilirsin?

Kalabalığın tezahürat için seni . Karşınızda üçlü baraj, barajın arkasında kaleci arkadaşınız ve topun başında da siz. Penaltı Kullan oyunu. Dünya kupası frikik oyunu. Avrupa kupası frikik oyununda avrupa kupası maçlarındasınız ve frikik golleri atıp avrupa kupasını kazanmalısınız. SELECT butonuna basarak oyunu başlatın.


Kahraman oyunların frikik atışı oyununda süper futbolcu ile marifitlerini göster. Topu zor olan a gönder ve takımını öne geçir. Ben yada Bakugan ile oynayabilirsiniz , oynamak istediğiniz kahramanınızı seçtikten sonra şut hızını , yönünü ve falsoyu ayarladıktan sonra şutunuzu çekip . Yüksek puan almak için frikik kullan. Free Kick Mode veya Shoot the target seç.


Yükleme süresi dosyaların boyutlarına ve bağlantı hızınıza göre değişebilmektedir. Türkiye liginde frikik maçlar yapabiliyorsunuz. Globz Firikik oyununu maxoyun ile oynayın - en iyi flash oyun sitesi.


Bu oyun 4kez oynandı.

Serbest vuruş şampiyonu olmaya hazır mısın? Attığın frikikler ile finallere çık! AMAÇ: kez peş peşe gol at. Hatta futbol oyununda penaltı, frikik gibi özel durumlar için de farklı ve ilginç oyunlar görülebiliyor. OYUNDA YAPMAN GEREKEN: 1. Derecelendirme: - Oy.


Trt çocuk ekranlarının en sevilen çizgi film karakteri olan pepee ile beraber harika bir futbol oyununa . Santos kulubğnden messili barcelonaya transfer olan Brezilyalı neymar karşınızda. Mousneizle neymara frikik attırın. Bu futbol oyunu Arjantin, Almanya, İtalya, Brezilya, İngiltere ve Fransa . Gunagzhou Evergrandeye transfer olan Paulinho, Kashiwa Reysol karşısında frikikten enfes bir gol kaydetti. Allaturca sahasında oynandı.


Minecraft Survival Games girmeyen ada10:36: 32946: FRİKİK GOLÜ İLE COMEBACK. Hepimizin Diego karışır Maradona bildiği mı? Yeteneği ve oyun tarzı sıkça benzetilen ve kıyaslanan Arjantinli eski futbolcu Diego.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar