27 Kasım 2015 Cuma

Kopek baligi oyunu

Doymak bilmeyen bir köpek balığının kontrolünü alıp çılgınca bir okyanus saldırısına . Favori oyununu bul ve hemen oyna! Köpekbalığı Oyunları oyna. Okyanustaki en tehlikeli balık ol ve etrafındaki diğer küçük balıkları yut.


Okyanusun kralına karşı yüzerek ya da kendini . Büyük beyaz bir köpek balığı olun ve sahildekileri korkutun.

Hungry Shark Evolution oyunu , sizi okyanusun derinliklerine götürecek, diğer deniz hayvanlarıyla . Hızlı ol ve tüm topları yakala! Bu sefer tarih öncesi çağlara hem de! Süper bir macera sizi bekliyor! Acun Ilıcalı Survivor tarihinde ilk kez bir oyun oynayacaksınız.


KÖPEK BALIĞI OYUNU 6. Markalar, CANSU OYUNCAK. En yeni flash oyunlar , Zeka Oyunları ve bedava oyun oynamak için hemen tıkla!

Bombalara ve mayınlara çarpmadan köpek balığı oyunu oyna ve hayatta kalıp puan . Peki bu oyundan kurtulanlar, Mavi Balina için ne diyor? Koluma bıçakla köpek balığı resmi çizecek, balkondan atlayacak, okyanusa ya da . Suya hayvan figürlerini atıp suyun dibine batmadan yakalamaya çalışın. Cezalı köpek balığı oyunu oynadık.


Mecha Shark Face-Off heyecan verici oyun seti kafa kafaya mücadele edilen bir Monster Truck savaşıdır. Kazananlar kupayı alır, kaybedenlerse köpek balığına . Dikkat et, senide ısırabilir! Hemen kurtarmaya başla.


Zarı at ve kaç tane balık tutacağını gör. Bartın Fatih Ortaokulu 6-B Sınıfı öğrencileri Ömür Toptaş, Mustafa Vuslat Çiloğlu, Yavuz Kaan Kaya tarafından Scratch programında hazırlanan . Ok tuşları ile köpekbalığını yönet ve kıyı boyunca terör estir! Kurbanlarını ısırmak için A . Glug bir gün evinden c¸ıkıyo.


Bir köpekbalığı veya dalgıç olarak karanlık bir su altı dünyasında oyna ve zeka, takım oynu ve . Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin. Oyun Kartları Speed Duel Starter Deck. Bu oyun setinde iki adet kendilerine özgü dev tekerlekleri olan 1:ölçeğinde .

Görev Etkinlikleri başladı! Yepyeni Hot Wheels oyuncakları en ucuz fiyatları ile panelkirtasiye. Bu şehirde para konuşur. Mavi Balina Oyunu (Blue Whale Challenge) olarak adlandırılan oyunda, meydan okumayı kabul eden.


Büyük bir beyaz köpek balığı ile burun buruna gelin, uzayda çürümekte olan. Bırak ve Sürtmeli Oyuncaklar. Logoona oyununda mavi bez bir oyun alanı, peluş bir balina, adet deniz kabuğu (tanesinde beyaz inci, tanesinde siyah inci, tanesinde köpek balığı ),.


Biraz da oyun tanıtayım dedim ve bir süredir oynadığım ve hoşuma giden Hungry Shark uygulamasıyla başlıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar