21 Mart 2018 Çarşamba

Traduction

Vuran oyuncu ile vurulan oyuncu yer değiştirerek oyuna devam edilir. Oyunlar oynayıp, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir site. Birbirinden güzel ve özenle seçilmiş ücretsiz oyunlar sizi bekliyor.


MEB müfredatına uyumlu olarak hazırlanan 8. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Morpa Kampüs daha zengin!

Animasyon ve videolarla desteklenmiş konu . Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi için profesyonel yazılarıyla alanında en iyi etkinlik sitesi - Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersine dair herşey. Ateş ve su oyununda iki karakteri ayrı olarak yönetin ateşle suya girmeyin su ile ateşe girmeyin ve bölümleri atlayın iyi eğlenceler. Yap Boz (Sultanahmet Cami) Oyunu. Eğitici Oyunlar Kategorisi. MEB oyun kolaylaştırmış durumda.


Meb Oyun yeni ve süper oyunlar sunar.

Büyük Banyoyu Döşe oyunu oyna. Havan zuma oyunu oyna. Mantar topla oyunu oyna. En çok kareyi ele geçiren oyunu kazanır. Yoruben şaziye kankimle bu oyunu oynuyoruz okulda şimdi okulda oynuyorum gayet güzel meb engelsiz müthiş herkese tavsiye ederim bu arada 6. Oyunun yükleme aşamasından sonra oyna seçeneğine tıklayıp . Sınıflar için konulmuştur.


Bulmaca Oyunu Oyna ( MEB Oyun). MEB zeka oyunları dersi ile . Ben 1 Adventure Time, Elma ve Soğan, Gumball, The Powerpuff Girls ve daha nice Cartoon Network çizgi filminden karakterlerle çevrim içi oyunlar oyna. Burada çarpım tablosu oyunları oynayabilirsin. Kedi Çarpım Tablosu veya Hafıza gibi bir oyun oyna ve eğlenerek alıştırmalar yap. Etiketler : meb oyun meb oyunları meb oyunları oyna meb oyun 42.


Oyun , insan hayatının her evresinde var olan bir etkinlik olmakla birlikte yaşamın ilk yıllarında çocuğun yaşadığı dünyayı tanıması, sevgilerini, kıskançlıklarını, . Meb tarafından engellenmemiş oyunlar veya yasaklanmamış oyunlara tek tıkla.

SON BAŞVURU VE EĞİTİM TARİHLERİ. Sitemizde derste 2oyuna yazılmış yorum bulunmaktadır. Eğitsel Meb ve Araba Oyunları Sizlerle! Siz de bir yorum yazın! Atlıkarınca Çocuk Sitesi çocuklar için flash eğitici oyun , resimler, animasyonlar içerir.


Alex in Danger (81Kez) 5. Bilardo (73Kez) 6. Piramit Zuma Oyunu (54Kez) 7. Bubbles (53Kez) 8. Karşılıklı çizgi çizerek kareleri elde etmeyi amaçlayan oyundur. Bu tanım daha çok MEB tarafından kullanılıyor. Oyunların neredeyse hepsi bir eğitsel amaç eklenerek eğitsel oyuna çevrilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar