5 Mart 2018 Pazartesi

Bebek bakımı oyunları

Favori oyununu bul ve hemen oyna! En güzel bebek oyunları sizi bekliyor. Ayşe ile yeni bebek bakma oyunu izle! En sevdiğiniz oyuncaklar oyuncak bebek Gül, Lili ve Loli.


YEPYENİ oyun parkı oyuncak seti ile bebek bakma oyunu. Oyuncak bebek oyun parkında oyunlar.

Evde bebek bakma, evde bebek bakma oyunları oyna , evde bebek bakma birbirinden güzel ve keyifli oyunlar. Bu güzel anneler hamile ve SENİN ilgi ve sevgine ihtiyaçları var! Bu oyunda, kızlar bu anne rolü . Bu anne adaylarına hamileliklerinden ebeveynliğe olan yolculuğunda eşlik . Acıkan bebeklere mama yedirin. Altını kirleten bebeklerin altını temizleyin.


Bu iş oldukça özen istiyor. Lisa uyumayı çok seviyor!

Kendisi oldukça mutlu bir bebek fakat annesi sabahları onu uyandırdığında hep çok üzgün ve huysuz oluyor, daha çok ilgi istiyor. Son derece kapsamlı ve eğlenceli bir bebek bakma oyununda . Içindeki bebek bakıcısı veya yuva elemanını uyandır: bizim bebek bakma oyunlarımızda bebeklere mükemmel bir şekilde bakılmalarına ve eğlenmelerini . Bir bebeğin bakımının nasıl yapıldığını öğrenmenize yardımcı olabilir. Hey kızlar, geleceğin anneleri işte tam size göre bir oyun, bu oyunda Jack adındaki bebeğe bakım yapmanız gerekiyor. Leyleklerin bebekleri ne . Monster high ailesinin en küçük bireyi Drakula . SAYFA - bebek bakım oyunu oyna oyunları oynayabileceğini en güzel adres.


Bakıcı , ağlayan bebeklerin isteklerini yerine getirmek için çalışacak. Bebekler 8-aylık olduktan . Sindirella bebği bir güzel yıkayıp misler gibi kokmasını sağlıyoruz. Her bölümde farklı görevleri tamamlayarak bir sonraki bölüme geçiyorsunuz. Güzel bebeğimiz Lily hastalanmış ve . Barbie para kazanmak için bebek bakıcılığı yapıyor. Ama bu sefer ki bebek biraz hassas birden ağlama nöbetleri geçirebiliyor.


O yüzden Barbienin bu b. Acıktığında karnını doyurun, altını kirlettiğinde altını temizleyin ve oyun oynamak istediğinde. Ayşe ve oyuncak bebek Gül ile bebek bakma oyunları.

Ayşe anne oyunu çok seviyor ve bebek Gül için. Minik bebek bakma oyunları , ufak çocuğu bak bakalım ne gibi bir ihtiyacı varmış sizin yardımınız gerekiyor. Küçük çocuk bakmak için bazen bakıcı gerekiyor işte. Hem bebeğin bakımı yapıp, hem de onu giydirmek istiyorsanız oyunumuz tam size göre.


Oyunumuz yüklendikten sonra iki farklı bebekten birisini. Biraz üşümüz, biraz açıkmış ve biraz da korkmuştur. Hemen annesi yanına gelir ve şirin . Annelerin tercihi birbirinden kaliteli çocuk giyim ve bakım ürünleri uygun fiyatları ve güvenilir online alışveriş imkanı ile joker.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar