6 Mart 2018 Salı

Hoparlör mıknatısı

Modern hayatta mıknatısların oldukça geniş bir kullanım yelpazesi bulunuyor. Toptan Satış speaker magnet - Düşük Fiyatla Satın Alın. Deney için miknatis tedarik etmek Ihtiyaci olanlar bana ulasabilir. Fabrikamızdan rekabetçi bir fiyata toptan . Neodim mıknatıslar, dünyadaki en . Muhtemelen karşılaştığı en büyük hoparlör mıknatısı çapında veya .

Konuşmacılar ne olursa olsun boyutu veya hoparlör ne kadar güçlü, koni sürüş, değişen manyetik alan ile etkileşerek ses üretmek, içinde bir kalıcı mıknatıs var. Sadece bu fenomene ayrılmış bir sürü kitap olsa . Hoparlör yapımında sıkça kullanılmaktadır. Bilgisayar yakınındaki hoparlörün ekranda renk değişimine . Manyetik gücü çok fazla olan neodyum . Mıknatısın iki kutbu vardır. Bu hoparlörle bilgisayarınızdan müzik dinlemeniz . Yapay mıknatıslar genelde elektrik motoru, hoparlörler gibi elektrik enerjisini hareket .

Xiaomi firmasının TV hoparlörleri , yüksek işçilik kalitesi ve mükemmel teknik özellikler nedeniyle lider . Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Share to: Şimdi başvurun Sepete Ekle. Basit Test Cihazı Yapımı Ve Daha Fazlası.


Ferrit mıknatıslar olarak da adlandırılan seramik mıknatıslar , kalıcı manyetik. DC Motor at home, homemade electric motor easy. Evde hoparlör mıknatısı ile yüksek hızlı dc motor deneyi. Alpine spr-176a mıknatıs değişimi.


Dizayn Hoparlor teknik servisi, hoparlor tamiri, hoparlor servisi, izmir hoparlor. Sert darbelerde merkezden kayarak bobinin . Daha fazla gücü kaldıracak bobinin daha fazla manyetik alana ihtiyacı olacağından mıknatısın büyüklüğü hoparlörün gücünün kabaca . Mustafa Sound Profesyonel Oto Ses ve Görüntü Sistemleri Elektronik Ticaret Sağlayıcısı. Ancak bu mıknatısların kullanım alanı daha geniş olup örneğin elektrik motoru, manyetik bağlayıcı,manyetik ayırıcısı,sabitleme ve hoparlör üretiminde kullanılır.


Hassaslıktan bahsettikten sonra biraz da mıknatıs diyerek geçilmemesi . NEO mıknatıs hoparlör tedarikçilerinden biri olarak tanınıyoruz ve özelleştirilmiş ürünler üretiyoruz. Lütfen toptan satış .

Bu sayede konik yapı da . Magnet denilen buzdolabı süslerinin arkasında mıknatıs kullanılır. Kapı zilleri, hoparlör ve mikrofonlarda mıknatıs kullanılır. Birden çok mıknatıs birbirine farklı kutupları karşı karşıya gelecek şekilde. Kulaklık ve hoparlör gibi ses cihazlarında elektrik sinyallerini sese dönüştüren manyetik . Tweeter : inç mylar kubbe.


Giriş Bağlantısı : İtme terminal bloğu. Philips CSP5stereo otomobil hoparlörleri ile müziği hissedin. Yüksek dayanıklılık .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar