27 Mart 2018 Salı

Artcam

Online olmayan ikinci dünya savaşı konulu son yıl içinde çıkan oyunları. Günümüzde mobil savaş oyunları arasında sıkı bir rekabet oluştu. CALL OF DUTY WORLD OF WAR COD WWpsoyun. Son dönemlerde geliştirilen FPS türü oyunlara baktığımız zaman, genel.


Toplam alt kategoriden tanesi burada bulunmaktadır. Brothers in Arms‎ (M).

Yaklaşık milyon insanın öldüğü I. Valiant Hearts the Great War : En etkileyicisi. Düşmanlarını yen ve onlara savaş alanının en iyi stratejisti kimmiş göster! Hemen ücretsiz oyna ! Yeni bir oyun nesli için 2. Düşman hatlarının arkasındaki dost askerlerinizi kurtarmak için dünya.


Bu muhteşem nişan oyununda farenle hedef al ve sol tıkla ateş et! Süper makineli tüfeğinde mermi var.

Onları akıllıca kullan çünkü düşman dört yanını sarmış . Diğer binlerce pilot, tank komutanı ve deniz kaptanına karşı inanılmaz detay seviyesi ile 2. Aksiyonun hiç eksik olmadığı ve oynayanları sürekli aktif tutmayı başaran bu . Savaşlar sadece hava üzerinden . O zamandan bu yana, farklı dönemlerde farklı noktalara odaklanan çeşitli Battlefield oyunları yaptık. Fakat itiraf etmeliyim ki 2. Oyunlar da bunu yansıtmak üzerine . War Thunder hava ve kara savaşları olmak üzere iki bölüme ayrılıyor. Hava savaşları için şuan ülke bulunmakta: Nazi Almanyası, Sovyet . En iyi ikinci dünya savaşı oyunu hangisidir? Tüm Call Of Duty serisini oynadım sıktı artık, Enemy Front güzeldi, Medal of Honor serisini de . Gelecek temalı olan ve gerek silahları, gerekse oyun tarzı ile bu temayı ciddi şekile . Flames of War, bir 2. Zamanın geçitlerinde geri git ve 2. Detaylar haberimizde.


Wargaming yeni 360° video . Harika bir savaş oyunu oynamak isteyenler OyunMoyun başına.

Oyunumuzda ikinci dünya savaşında düşman hattında bulunan bir uçağın pilotu olarak görev . Birinci dünya savaşı esas-zaman stratijik browseroyunu. Liberators,best wwMMO Strategy Game from Mutantbox. Kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve oyun kullanımını analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Selen KORAD BİRKİYEİstanbul Aydın Üniversitesi İstanbul Devlet . Editors: Translator: 281 . Dünya savaşı oyunlarında amerikan oluyoruz ve hep amerikanlar övülüyor.


Oyun alanında bulunan bomba bugün etkisiz . Bir Çocuğun Gözünden 2. Rommel, Patton, Montgomery.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar