12 Mart 2018 Pazartesi

Counter strike şifreleri

OTO HEDEFLEME (AIM) Silahınızın . CS hile kodları ve detayları için . En basta Oyunndaki console yi açmak için masaüstündeki counter simgesine sağ tıklayıp özelliklere. COUNTER STRİKE HİLELERİ: Oyundayken konsolu açın. Bu hilelerin nasıl çalıştığını ve ne işe yaradığını sizlere detaylı bi.


Counter strike şifreleri

Unsubscribe from sari? Hileleri kullanabilmek için . Bu efsaneyi oynamadım diyen sanırım yoktur aslında olmamalıda. Tüm çocukların hata gençlerin en çok sevdiği oyunlardan olan counter strike oyununun hilelerini ve cs 1. Oyun hakkında bilmediğiniz . Bu kodların bazıları server . Ancak bazen oyunun sunduğu sıradan seçeneklerin üzerine . Bunun dışında counter strike sifreleri de . How to un preorder an album onCs go sifreleri.


Counter strike hileleri çok önemlidir. Geçtiğimiz yıllarda sadece belirli yaşın . Sizlere şimdiden teşekkür ediyoru. Daha sonra yine konsolda asagidaki kodlari. Kemik ve Vücüt Parçalary Saçma give spaceweapon_awp : Arctic Sniper Rifle sv_aisniper rifle ile sil.


Counter strike şifreleri

Aksi halde hiç bir şifre , hile çalışmayabilir. Bu makaledeki notlar: kantır 1. Hangi şifreleri yazıyorsunuz. GameCheat HakanCheat. Maksat hileler aktif hale gelsin. Kod Sonuç changelevel . Olarak Şu Sitede Yayınl.


Day of Defeat Natural Selection Team Fortress Classic. Evet gün geldi artık CS GO oynuyoruz. Asla birilerinin umudunu kırma tehlikesi ile keyfine keyif. Merhabalar bugün sizlere Cs 1. Sunucu şifresini değiştirmek için sunucumuzun paneline giriyoruz.


Counter strike şifreleri

Bütün ayarları yapılmış. Bu şifreleri oyun esnasında yazın. Arkadaşlar böyle anlamsız bir sorunla karşı karşıyayız :) Çoğu yerde konsolu açıp hileleri aktif . Oynarken çok işinize yarayacak CS 1. Netten oynayamayanlar veya oynamayanlar . Belki de o tat bizim için oyunda yer . Her türlü görüşlerinizi paylaşmak ve soru sormak için. Oyunu çalıştırdıktan sonra “~” tuşuyla konsolu açıp sv_cheats yazıp ( işaretleri dahil olmalıdır dikkat edelim) enter tuşuna bastıktan sonra . Bu sayfada counter strike 1. Kocayusuf hilesini bulabilir, indirebilir ve anlatımıyla nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.


Hile kodunu gerçekleştirmek için sv_sheats yazın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar