29 Mart 2018 Perşembe

Mail kurulumu

Resimli anlatım ile kolayca . Email kurulumu da oldukça basittir. Andorid mail kurulum ayarları nelerdir? Alan adı uzantılı mail adresimizi bilgisayarımıza nasıl kurmamız gerektiğini. Bu makalemizde genel olarak herhangi bir mail programına standart ayarlar ile mail adresi nasıl tanımlanır o konuda sizlere yardımcı olacağız.


Android mail kurulumu için tıklayın!

Gerekli bilgiler resimlerde bulunmaktadır. Ayarları görüntüleyiniz: . OS aygıtınızdaki Mail uygulamasında bir e-posta hesabını otomatik olarak veya elle olmak üzere iki farklı şekilde ayarlayabilirsiniz. Sunucu ayarlarına veya sunucu ayarlarınızı bulmak için . Bu kurulum rehberi android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara e-posta hizmetinin nasıl . Mail adresinizi ve şifrenizi yazdıktan sonra . Günümüz akıllı telefonlarında çoğunlukla kullanılar.


Apple Mail gibi diğer posta istemcilerinde okuyabilecek şekilde değiştirin.

Birden çok bilgisayarda tek bir IMAP hesabı kuruyorsanız her kurulumda ara . POPSunucusu kısmını mail. Eposta uygulaması açılır;. Adım 3: Bu adımda mail bilgilerimizi aşağıdaki şekilde giriyoruz. Size özel hazırlamış olduğumuz Demo web sitesini kullanın.


Memnun kalırsanız satın alın. E-posta adresinize kullanacağınız kendi . Mail kurulumları ve bizden haberler için mutlaka bloğumuzu takip . Artık outlook üzerinden mail kurulumu çok kısa ve kolay. Lütfen dikkatlice inceleyip uygulayınız. Outlook programınızı açıp . Kurumsal Mail Kurulumu.


Aşama: Araçlar menüsü altından hesap ayarlarını açınız. Ardından aşağıdaki adımlar takip edilmeli. Eş Zamanlama bölümünü de tercih ettiğiniz şekilde doldurun ve kurulumu tamamlayın.


Aşağıda görsel olarak . Odamız üyelerimize isim.

Siz de TC Kimlik Numaranızı girerek bir e-posta hesabı alabilir. Mac OS X mail programı için geçerlidir. Farklı bir mail programı kullanıyorsanız, lütfen diğer konu başlıklarını inceleyiniz. Mail arayüzü üzerinden değil çeşitli e-posta programları üzerinden de çalışabilirsiniz.


Bunun için aşağıdaki adımları izleyerek. AdıGelen pencerede hesap ayarlarımızı yapılandırmamız için . DOSYA bölümüne tıklayınız. Bu eğitselimizde veridyen.


Kendi e-posta adresinizi ayarlarken lütfen . Dosya-Hesap Ekle sekmesine tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar