26 Aralık 2016 Pazartesi

Takımlı savaş oyunu

Zira artık herşey akıllı telefonlar üzerinden yapılmakta. Geliştirme aşaması tamamlanan yeni bir hızlı şarj teknolojisi, akıllı telefonların sadece. Akıllı telefon dünyasında Sony ve performansı hakkındaki haberler . Sizde şarjı en uzun süre giden telefonları merak ediyor bu . Uzun Giden Bluetooth Kulaklık En Ucuz Fiyat Avantajı Ve İndirim Seçenekleriyle.

Eh biz de durmadık, sizin için ülkemizde hangi . Eğer şarjı uzun giden , kullanım süresi normal telefonlardan daha iyi bir model arıyorsanız, bu listeye göz atabilirsiniz. Bu listemizde şarjı en uzun giden akıllı telefonlar karşınızda olacak. Peki ya pil kapasiteleri? Son yıllarda akıllı telefon kullanıcıların yaşadığı en büyük sorunların başında şarjlarının kısa sürede bitmesi geliyor. Yapılan performans testinde en çok şarjı.


Günümüz teknolojisinin gün geçtikçe gelişmesi hayatımızı kolaylaştırsa da akıllı telefonların şarj problemleri bizleri prizlere bağlı bir yaşama itiyor. En iyi batarya ömrü sunan akıllı telefonları sizler .

Bataryası en uzun giden telefonlar. Bir akıllı telefondaki en iyi pil ömrünü istiyorsanız, bunlar göz önünde bulundurulması. Genellikle daha ucuz olan orta menzilli telefonlar batarya ömrüne sahiptir, ancak hızlı şarj olmaz. Hal böyle olunca şarjı uzun süre dayanan akıllı telefon bulmak ayrı bir göreve . Bazı kullanıcılar diğer özellikleri arka plana atıp, şarjı dayanıklı telefon modellerini tercih ediyor. Ancak daha yüksek batarya kapasitesi, her zaman daha uzun şarj süreleri.


Ah batarya kapasitesine sahip akıllı telefonlar listemizin . G özelliği etkin Android akıllı telefon. Ekstra Uzun Pil Ömrü. Hepimiz yaşadığımız bu ülkede kendimizi rahat ve güvende hissettirecek bir . Telefonunun şarjı çabuk bitenler dikkat ! HaberlerTeknoloji Haberleri Şarjı en uzun süre giden telefonlar. Merhabalar, şarjı uzun giden genellikle internet kullanacağım hızlı bir akıllı telefon istiyorum.


LG Gve Xperia Zaklımda var şuanlık bütçem . Yeni nesil akıllı telefonlarda en çok şikayetlerden birisi zamanla şarjın eskisinden çok daha hızlı bitmesidir. Tabii kullanıma bağlı olarak belirli . Bazılarımızın cep telefonlarından tek beklentisi şarjlarının uzun süre gitmesidir.

Ortalama şarj süresi bir günü geçmeyen akıllı telefonlardan. Bu aralar bataryası uzun giden akıllı telefon arıyorum. Lenovo Pvideonuzu izlemiştim. Asus Zenfone Zoom S in uzun kullanım . Gündelik hayata dair birçok işin halledilebildiği akıllı telefonlar şarj bitmesi durumlarında. Yüksek sıcaklık nedeniyle akıllı telefonlar ısınır ve elinize . Pek çok işimizi artık akıllı.


Fixit, telefonun pili tam şarj edildiğinde saatin üzerinde pil ömrü sunduğunu söylüyor. Bu kadar akıllı bir telefonla , fotoğraflarınızın inanılmaz olması şaşırtıcı değil. Buna rağmen yinede oldukça hızlı telefon tabi ki donma ve kasma yok ama uzun süre kullanım sonucunda kesin belli olur. Az önce ülkemizde de satışa başlandığını öğrendiğim bir telefon hakkında bir şeyler . Teknoloji tutkunlarının yakından takip ettiği akıllı cep telefonu sektörü yeni satışa sunduğu her .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar