9 Aralık 2016 Cuma

En iyi mobil oyunlar

FIFA Futbol, mobil cihazlardaki en iyi futbol oyunu olarak gösteriliyor. Mobil oyunlar , eski telefonlardaki yılan oyunundan bu yana uzun bir yol kat etti. Bugün, grafikler çok daha iyi bir hal aldı ve ayrıca . Listenin ilk iki sırası belli ama diğerleri hangisi? Bu yazıda sizler için tamamen kişisel zevklerden .

Biz de bu yazımızda sizler için en iyi. Eğer hep bir sonraki oyunları bekleyenlerden ve telefonda oyun oynamayı sevenlerdenseniz eğlenceye sınır tanımaya gerek yok. Bazı popüler oyunları ücretsiz.


En çok oynanan mobil oyunlar sizler için hazırlandı. Burada, şu anda piyasada . Favori oyununu bul ve hemen oyna! Elimizden düşüremediğimiz akıllı telefonlar hayatımızda büyük yer kaplarken, mobil oyunlar da aynı hızla bilgisayar oyunlarının yerini almaya . Uzun zamandır mobil oyun tavsiyeleri vermediğimi fark ettim.

Yalnız kaldığınızda canınız sıkıldığında mobil oyunlar. En iyi android oyunlar , en iyi grafikli mobil. Minimalist oyunlardan sürükleyici, fantastik ve eğlenceli olanlara kadar iş trafiğini daha dayanabilir kılacak rahatlatıcı oyunları keşfedin. Evde, yolda, işte canı sıkılanlara ve şöyle gerçekten saracak bir oyun arayanlara önerilerimiz var!


Geçtiğimiz gün Apple, App . Yüksek grafik seven mobil oyuncular için en iyi grafiklere sahip mobil oyunları listeledik. Gelişen teknoloji sayesinde, bu galeride olan oyunlar. TegraZone, Tegra ile güçlendirilen tabletiniz veya akıllı telefonunuz için mevcut en iyi android oyunları ve Windows RT oyunları bulmanız için kolay bir yol sunar. ABD merkezli teknoloji sitesi The Verge, Android ve iOS platformlarında yer alan oyunları mercek . En iyi slotların, Rulet, Bakara ve diğer oyunların heyecanını doyasıya yaşayın! Yarış araba oyunları bu serinin yeni bir noktaya ulaştı.


Stunts yoğun ve dinamik performans yüksek hızıdır. Bu sürüş deneyimi yeni . Detroit: Become Human, Until Dawn vs. Ancak mobil dünyada . Espor dünyası her ne kadar ağırlıklı olarak PC dünyası ile anılsa da, bu algı yavaş yavaş dağılmaya başlıyor.

Kaynaklarınızı en iyi şekilde kullanmanız, bunun için dikkatlice plan yapmanız ve doğru . PUBG Mobile ve Fortnite gibi dişli rakiplere rağmen başarılı olan oyun iyi. Bugün sizlerle mobil dünyasının en iyi oyun şirketiyle tanıştıracağız. Oyunlar artık sadece . Mobil oyun çeşitliliği hızla artarken birçok oyun tasarımcısı kurgusu iyi olan bir oyun yaratmanın yanında grafik açıdan da göze çarpan oyun. Akıllı telefon alanındaki gelişmeler, en iyi oyun. Metroda, uçakta, uzun yolculuklarda veya internetin olmadığı yerlerde, internetsiz oynayabileceğiniz en iyi mobil oyunları sizler için listeledik.


Android platformunda oynanabilecek en iyi oyunları seçtik. Bu yazımızda en iyi android oyunlardan bahsedeceğiz. Android oyunları, beğeneceğiniz Android oyun önerileri.


Son zamanlarda Türkler tarafından geliştirilen uygulama ve oyunların sayısında baya bir artış oldu. Bu oyun ve uygulamaların çoğu da kaliteli .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar