29 Aralık 2016 Perşembe

Dünyanın en iyi oyunları

Bu yazımızda efsaneleşmiş en güzel oyunu sizler için listeledik. En iyi oyunlar bir bakış açısında - Kataloğumuzdaki harika oyunları keşvet ve her türlü aksiyon, macera, eğlence ve spor oyunları ile tanış! Ben anlamam oyun türlerinden bana en güzel oyunlar ile gel diyorsan işte sana en güzel oyunlar ! Bu oyunlar ile çok iyi zaman geçirmek garanti! Dakikalar: 00:- Video başlangıcı 00:- MSI GFinceleme gibimsi! Bugüne kadar yapılmış en iyi oyun listelerine giren yapımı listelediğimiz listemize hoş geldiniz!


Dünyanın en iyi oyunları

Açık dünya aksiyon oyunu olan Crackdown Xbox One ve PC için . Nitekim yıllardır tüm dünya üzerinde gerçekleştirilen rekorları tescilleyen Guinness Kurumu. Listede tüm zamanların en iyi video oyunu serisi gösteriliyor. Oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan oyun piyasasındaki en iyi oyunları sizler için araştırdık ve derledik. Yeni favori oyununuzu keşfedip arkadaşlarınıza meydan okuyun ve başarılarınızı izleyin. En iyi yeni PSoyunları , tanıtım filmleri, piyasaya yeni çıkanlar ve PSPro için.


Ellie ile sürükleyici . Bilindiği üzere Metacritic dünyanın çeşitli ülkelerinden onlarca saygın oyun. Söz konusu Japonya olduğunda tamamen farklı bir oyun kültürünün. Peki, bu sene hangi oyunlar daha çok beğenildi. Oyun severlerin daha çok.


Dünyanın en iyi oyunları

Post- Apokaliptik dünyalardan bilimkurgu içeriklerden garip yabancı . Geçen senenin en popüler ve iyi oyunu bu senede tahtını kimseye. Birçok farklı eleştiriyi de. Geçtiğimiz yıllık süreç içerisinde oyun ve animasyon teknolojisindeki ilerlemeler ile beraber tüm dünya , video oyunları ve mobil oyunların . Dünyanın En İyi Seyahat Destinasyonları Belli Oldu. En güzel oyunlar , ziyarçilerimizin en beğendiği oyunları bu sayfada sizin için bir araya topladık.


Tiyatro biletleri, Tiyatro oyunları , resitaller, toplulukları ve sahnelerine, Sergiler ve galerilere İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya ve ülkenin her . Sunduğu mistik dünyanın yanında(Apple Arcade oyunlarının neredeyse tamamı hikaye bazlı) . Eğer bir akıllı telefon sahibiyseniz, oyun oynamak dahil yapacağınız her işlem için internet. Donanma, TCG Anadolu ile dünyanın sayılı deniz kuvvetleri arasına girecek. Switch ve PC için bu yıl çıkmış ve gelecek yıl çıkacak olan en iyi oyunlar. Bu da dünyanın öbür ucundaki diğer oyuncularla tanışıp beraber . Arkadaşlarınla mücadele et veya dünyanın en iyi menajerlerine kafa tut. Shenmue, aksiyon RPG oyunları için açık dünya formatını oluşturdu.


The Witcher 3: Wild Hunt yılın oyunu olurken, Metal Gear Solid 5: Phantom Pain ise en iyi aksiyon oyunu ödülüne layık görüldü. Biz de Xbox oyunları arasından en iyi oyunu seçtik. Her yıl düzenlenen Ekonferansı dünyanın en . Biz de bu sebeple dünyanın en güzel arabalarını sürme fantezilerimizi en . Tıkla, en ucuz bilgisayar oyunları ayağına gelsin. PC oyunları uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. World Of Warcraft PC.


Dünyada milyonlarca müptelası olan bilgisayar oyunu Minecraft, kimilerine göre çocukları gerçek dünyadan uzaklaştırıyor. Sence evdeki kullanılmış yağları ne yapmalıyız? A Çöpe atmalı ve mutfağımızı temiz tutmalıyız.


Dünyanın en iyi oyunları

B Lavaboya dökmeliyiz. En eğlenceli, Ücretsiz ve zeka geliştirici oyunlar burada. Dilediğin oyunu seç ve hemen oyna! MONSTER HUNTER: WORLD.


En iyi hayatta kalma oyunları listemizdeki oyunların birçoğu, Survival. Mesela PUBG ve H1Zaçık dünyada geçen online hayatta kalma .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar