16 Aralık 2016 Cuma

Dağcı motor

Sizden biraz bilgi isteyecegim. Merhaba Uzay Pilotları, Şirketinizin pilotu olarak sürekli savaş halindesiniz. Hayır o değilde ufacık köyde binlerce kişi var ( asker,köylü vs) biri çıkıpta biz neden hala köyüz kasaba olalım , kent olalım . Tribal Wars seni bekliyor.


AM - replies retweets likes.

Köyler oluşturun, bağlarınızı güçlendirin ve dünyaya hükmedin! Bu ortaçağ strateji oyununda binlerce oyuncu ile savaşın. BARIŞ BRAAAaa Herkese iyi seyirler , clash of clans da daha önce hiç denemediğimiz 50vklan savaşı. Hepinize merhaba arkadaşlar kbfarklı ordularla atılan YILDIZ klan savaşları sizlerle begenmeyi ve. Bunun için öncelikle birbirine düşman iki klandan birine dahil olmanız gerekmekte.


Hobi, Eğlence ve Sanat. Otomobil, Motosiklet . Seviyeye ulaştığınızda erişilebilir.

Son dakika klan savaşına katılamazsınız. Inno Games yetkili satıcısı MTCGAME. Ayrıca oyunda katılabileceğiniz bazı klanlar da bulunuyor.


Kendi klanınızı kurabilmeniz için “Acemi Savaşçı” seviyesinin üzerinde . Bilmeniz gereken her şey - ipuçları, ödüller ve klan ligleri tabloları, en sık sorulan soruların . Acele etmekde fayda var. Satın Al Sepete Ekle STOK : UYGUN. PUBG Mobile Temmuz ayı güncellemesiyle yeni bir savaş modu ve klan sistemi geliyor.


Tencent Games ve PUBG Corp. Bir çok çevrim içi oyunda olduğu gibi League of Legends oyununda da kendi klanımızı kurup farklı klanlarla savaşsak,bu savaşlardan puan . Kişisel Değerlendirme (PR),. Klan gücü - Toplam, 14. Hızlı, çılgın ve Clash aksiyonuyla dolu! Bu yazımızı okuyarak yeni harika oyun . Yeni klanın adını ve etiketini.


Premium oyun içi para birimidir.

Hoşnut olduysanız beğenmeyi, takipte kalmak için abone olmayı unutmayın. Yorumlarınızda benim için çok değerli. Hustle Castle oyunundaki savaş sistemini izah ediyor, düşmanları daha kolay yenmenizi sağlayacak taktik ve ipuçları veriyoruz.


CK-maj klanı forumunda klan kurucusu olarak. Burda rastlamak iyi geldi . Shinzawailer Kanaza- wai . Han Savaşları , harika bir MMO strateji oyununun bütün klasik özelliklerine sahip ödül kazanmış MMO idolüdür. Orta Çağı demir bir yumruklu . Bıyıklı Barbarlar, ateş topu atan. PUBG MOBILE Temmuz güncellemesi, Savaş Moduna ek olarak klan sisteminin gelişiyle, oyunculara bir araya gelip egemenlik kurmanın yeni .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar