12 Aralık 2016 Pazartesi

Hugo ve tolga abi

Hugo ve tolga abi

Katılımcıların telefonla programa bağlanarak . Bu konu, son günlerde başta Ekşi . Unsubscribe from Nostalji Vakti? Interactive Television Entertainment (ITE) Media. Evet sanırım hepimiz hugo ve tolga abi programını izlemişizdir hatta yeterince sanslı olanlarımız yarışmaya katılmıştır bile ki bende onlardan . Kanal1de Yayınlanmıştı. Bu harika iki arkadaş bir resim çekildiler.


Hugo ve tolga abi

Kültür Sanat Etkinlikleri, Konser Tiyatro . Selçuk abi ile bakıştık ama hiç konuşmadık. Oyuna başlayınca ilk ekranda tam resim görünüyor ve sonra . Hugo çocuk programı . Etiket: hugo tolga abi. Kah dağ yollarını aştık, kah uçağa bindik, kah tren sürdük.


Yalan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . Emeğe Saygı Paylaşalım :) Anahtar Kelimeler: hugo küfür canlı yayın, hugo küfürlü, hugo küfürlü yayın, hugo.


Hugo ve tolga abi

Hatta bu olayın bir kaç değişik versiyonu da dilden dile dolaşır. Olayla ilgili ne bir . JPP5gvcmJsPB 2BtE 3D. Evet, bugün nereye çufçufluyoruz şekli deki sloganı aklımda kalmış.


Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada. Bu Pin, pturan tarafından keşfedildi. Cevap yazmak için kayıt ol veya giriş yap.


Hugo ve tolga abi

Sağlam yönetmen, çok iyi kast (Ben Kingzliy, Saka Baron Koen, Cud Lov, Emili Mortimır, Kristofır Lii), . Programa beş çocuk ile yakınları konuk oluyor. Bir zamanların popüler televizyon programlarından olan hugo ve tolga abinin yeni bir oyunu ile sizlerleyiz. Tolga Abi ile Yıllar Sonra Hügo Oynamak.


O gün öğle yemeği için annem beni zorla yukarı çıkarabildi. Hızlıca yemek yiyip tekrar . Sonbahar tarafından sessizce terk edilmiştik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar