23 Kasım 2018 Cuma

Online indir

Noel Baba bu sefer her zamankinden farklı bir yol seçti. Nasıl Oynanır : Yol çizme oyununda kalem ile yol çizerek minik topun yıldıza ulaşmasını . Bu Pin, Esra yılmaz tarafından keşfedildi. Topu, kırmızı kutuya ulaştırmaya çalışacaksınız.


Start butonuna basarak oyuna başlıyoruz. Amacımı treni sağlam bir şekilde .

Doğru Yolu Çiz OYUNA BAŞLA Doğru Yolu Çiz oyununda amacımız bayrağa giden güvenli bir yol çizmek olacak. Mause kullanın ve bayrağa giden en güvenli. Eğer taşırır çizgiden dışarı . Lunaparktaki hız trenine yol çizeceksiniz. Mühendislik yaptığınız yıllar boyunca her zaman işinizden sıkıldınız. Yol çizdikten sonra ekrandaki go tuşuna bas, olmazsa reset ve clear ile yeniden yap.


Fare ile yol çiz kırmızı top kare ile buluşsun. Ben Ten Yol Çizme oyunu ile ilgili açıklama hazırlanıyor. Bu oyun Neyse ki, normal bir bilgisayarda yapar, akıllı telefonlar ve tablet üzerinde.

Zamana karşı yarıştığınız oyunda. Klavyenin “w-a-s-d” tuşlarını kullanarak, yıldızların . BenYol çizme ,BenYol çizme oyun , BenYol çizme oyna,BenYol çizme bedava oyun, BenYol çizme oyunu ,BenYol çizme yeni oyun, Ben. Diğer yeni oyunlarımızıda deneyin.


Sihirli Kalem oyunu oyna. Süper bir kalemimiz var. Bu kalemle çizim yapıp hayvanları bir araya getireceğiz. Bulmacalı ve güzel bir yol çizme oyunu. Oyunu fare ile başlat.


Ben çıkarmak için yol çizecek çıkış noktasına ulaşması sağlayacaksın. Kalemle yol çizme oyunu ile iyi eğlenceler. Misa kendine has yol çizme mekaniğiyle zihin açan bir bulmaca . Adamın yolunu çizerek bayrağa ulaşman. Beraber gelişicez abone olmayı ve like atmayı unutmayın sizinle yardımlarınızla büyük bir kanal oluruz inşallah. Benyani benten için Mouse (Fare) sol tuşu ile yol çizip çıkış kapısına ulaştırmaya çalışacağız.


En iyi BenYol Çizme oyununda iyi eğlenceler diliyoruz! Ben içerisinden yüzlerce oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. En güzel Yol Çizme sitemizden oynayabilirsiniz.

En yeni Yol Çizme burada. Mario yol çizme oyunu. Tüm Yol Çizme oyunları ve benzer Yol Çizme oyunu çeşitleri. Yol Çiz oyunu oyna, Yol Çiz oyun , Beceri oyunları Yol Çiz oyna, Yol Çiz oyunları. Eğitim Zamanı (bu kelimelerin anlamlarını biliyormusunuz): Oynama: 1164.


Adam karakterimizin zorlukları aşarak kaykay maceralarını tamamlamaya çalıştığı oyunda sizler ona tehlikeli parkurlarda yol. Ben Yol Çizme oyununu sitemizde oynayabilirsiniz. Yol çizmek : Açıklanan yolu, haritanızdaki uygun bir boşluğa yerleştirin.


Eğlence treninin başlangıç noktasından bitişe sağ salim ulaşmasını sağlıyoruz. Hızlandırıcı yollar ekleyebiliyoruz. Yıldızlarla puan almaya çalışın aynı zamanda.


Renkli bantlarla, güvenli bir ortamda çocuklarınıza araba yolu yapabilir, onu. Bu oyun , çocuklarınızın açık havada oynayabilmesini, motor .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar