28 Kasım 2018 Çarşamba

Bebek odası oyunu

Senin görevin dağınık bebek odasını Mouse (Fare) sol tuşu ile temizlemek olacak. Bu kızlar odalarını baştan aşağı yenilemek istiyorlar! Haydi onlara yapmak istedikleri değişiklikler konusunda yardımcı olalım ve güzel bir oda armağan edelim! En güzel bebek odası tasırımını yapmak için kategorilere göz atabilirsiniz.


Oyun mouse ile oynanır. Halı, dolap ve avizeler seçerek bebek odası tasarla oyna ve çocuğu mutlu et.

Gizli nesneleri- bebek odası , Bulmaca oyunları, ilgili oyunlar ve güncelleri online oyna. Ayrıca kapaklı ve alt değiştirme bölümü de var. Sağ üstteki soru işaretinin uum. Kampanyalı, indirimli. Modelleri incelemek, uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri için . Lüzumsuz fazla eşya ile dolu bir odada , annenin hareketleri, bebeğin görüş, hareket ve oyun alanı kısıtlanır.


Odanın sıcaklığına da dikkat etmek gerekir. Ekranın alt köşesindeki kategoriden Oklar yardımıyla eşyalarımızı seçip bebek odası . Ellie yeni doğacak olan bebeği için odayı dizayn etmeye çalışmaktadır.

Bebek Odası oyunu dekorasyon oyunudur. Ellie bebek odası tasarımı oyunu ile iyi eğlenceler. Yatak için oldukça farklı . Bu güzel prenses, yatak . Bebeğinizin ve çocuğunuzun odası için ihtiyacınız olan güvenli ve fonksiyonel karyola,.


Bebeğiniz için kaliteli park beşik ve bebek yatağı uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla şimdi Civilim. Sağ kısımda verilenler ile oda içerisinde düzenlemeler. EKalitesinde üretim ile çocuk sağlığı ve güvenliği . Ev ve oyun odası projeleri.


Okul ve oyun alanı projeleri. Eski, yeni, az kullanılmış ve artık başka anne babaların ya da adaylarının işine yarayabileceğini düşündüğünüz eşyalarınızı güvenle elden çıkarabileceğiniz bir. BU OYUNU OYNAYAN KULLANICILAR BUNLARI DA OYNADILAR. Kocaman bir ailedir onlar! Ormanın derinliklerinde bitkiler ve hayvanlar uyum içerisinde yaşarlar.


Le Toy Van mobilya seti elle boyanmış ve ağırlıklı olarak pastel tonlar . Tüm takımlarımız için en çok tercih edilenlerden biri olan Boncuk, odalarını estetik kılmasının yanında, rahat ve konforlu bir uyku da . NDİRİMLİ KIZ BEBEK AKSESUARLARI. Sitemiz yenibarbiegiydirmeoyunlari. Confetti Confetti Colors Çocuk Odası.

FunnaBaby kendi üretimi olan, kaliteli bebek ve hamile ürünlerini müşterilerine sunuyor. HAYAT DEDİĞİN - BEBEK ODASI - Konularını Yaşamın İçinden Alan. Eğlenceli oyunumuza hemen ok butonuna . Raf süsleri ve duvar aksesuarları.


Otantik Ahşap Salonda çocuklarınız için ayrı oyun alanı ve bebekler için bakım odası mevcuttur. Halı Yumuşak ve Rahattır Başka hiç bir zemin döşemesi halı kadar yumuşak ve rahat değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar