20 Kasım 2018 Salı

Gitar çalma oyunu

Klavye tuşlarıyla oynanıyor. Müziğinizi seçin, doğru tuşlara basarak çılgın gitarı çoşturun. Bütün notlar canlı gitardan kaydedildi. Kısa sürede gitardan güzel sesler mi elde etmek istiyorsunuz?


Abone olmayı unutmayın. Müzik seven genç arkadaşlarımız bu oyunda gitar çalmayı birazda olsa öğrenmeye çalışırken bir tarafında güzel zaman geçirmiş olacaksınız.

Bu müzik aleti ile piyano, org ve gitar gibi müzik entürmanları çalabilri ve eğlenebilirsiniz. Hatta çaldıklarınızı . Gölgeniz ile gitarı nasıl tutacağınızı öğrenebilirsiniz. Frets On Fire İndir - Bilgisayarınızda klavyenizi kullanarak gitar çalabilmenize imkan sağlayan oldukça eğlenceli bir oyun. Fret On Fire klavye veya konsol yardımı ile bilgisayarda gitar çalmaya yarayan bir oyun. Oyunumuzda Fare ile.


Rock Band ve Guitar Hero alternatifi olarak üretilen . Gitarın yok diye üzülüyor musun?

Bu sanal gitarı çalarken de çok eğleneceksin. Bu gitarla da istediğin herhangi bir şarkıy. Fare yardımıyla oynadığımız bu oyunda penayı gitar . Yukarıda basmanız gereken klavyenizden tuşlar gösterilecek bu tuşlara, tam çizgiden geçerken basabilirsek gitar çalma oyunu oynayabiliriz.


Play butonuna basarak zorlu olduğu kadar keyifli oyunumuza başlayabilirsiniz. Mouse sol tusu kullanarak çalabilirsiniz. Bakalım Musa ile güzel müzikler yapabilecek . Doğru tuşlara bas ve şarkıları kusursuz çal ! Harfler ve sayılarla piyano çal. Birkaç şarkı seçme alternatifin var.


Dilediğiniz hızda tek notalardan karmaşık akortlara . Müzik severler gitar çalma oyunu ile, eğlenceli ve keyifli vakit geçirmenin tam . Frets On Fire indir ⬇️ Frets On Fire, klavye kullanarak gitar çalmayı sağlayan oldukça keyifli bir oyundur. Bu oyunla gitar çalmasını dene. Binlerce şarkıyı ve akoru öğrenin ve sadece cihazınızı kullanarak olağanüstü müzikler yaratın. Gerçek gitar çalar gibi.


O zaman gitar çalma oyunu sizler için burada. Elektro gitar çalarak keyifli melodiler çıkarmak isterseniz.

Bedava gitar çalma oyunları ve gitar çalma oyunları oyunu oynamanın tadını çıkar! Tüm oyunları özel ve özenle seçilmiş bir sürü oyun sitesidir oyunim. Daha önce hiç gitar çalmamış birisine bile temel bütün becerileri kazandırabilecek bir oyun (hatta eğitim seti bile diyebiliriz). Bağımlılık yapan Guitar Hero müzik oyununun bilgisayarda oynanan hali.


Notalar geldikçe, ilgili tuşlara bas ve harika bir müzik çal. Indirme oyunu ejderha çin oyuncak bulmaca. Indir laptop world of tank bedava rusça. Etiketler dota vk indir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar