19 Kasım 2018 Pazartesi

Ayı vurma oyunu

Ayı vurmak eğlenceli olur. Ormanda piknik yapan küçük kızları yakalamaya çalışan ayıları vurun oyunu mouse ile oynuyorsunuz. Hem de silah oyunları arasına eklediğimizden dolayı da oldukça eğlen.


Kişilik Baraka Koruma Oyna - Avcı karakterlerimizin orman içerisindeki yapmış oldukları bu doğa ile mücadeledeki durumlarında onlara yardımc. Sonra ise en iyi ekipmanlarınızı hazırlayıp, farklı yerlerde ava . Onlara karşı kendinizi .

Bedava ayı vurma oyunları ve ayı vurma oyunları oyunu oynamanın tadını çıkar! Tüm oyunları özel ve özenle seçilmiş bir sürü oyun sitesidir oyunim. Nişan içerisinden yüzlerce oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Bağımsız bir yapım olan Grizzle Valley isimli dijital oyunu oynuyorum. Mobil tabanlı avcılık oyunu olan Deer Hunter Classic oyununa dair ilk izlenimlerim.


Her geçen gün daha da. Geliştirmeli bir saldırı ve savunma oyunu olan ayıların saldırısı adlı oyunda ayılar sizin ormandaki yazlığınıza saldıracaklar fakat korkmayın sizinde elinizde farklı . Etiketler: koruma, ayı , ayı , koruma, kulübe kulübe . Büyük top atan silahınızla hedefte bulunan ayıları vurmanız halinde puanlar .

Eğer ebe yanlış kişiyi sobelerse Çanak çömlek patladı olur ve oyun yeniden başlar. Iskalarsa, ellerini üste koyar ve vurma sırası diğer oyuncuya geçer. Benim Gibi Ol” diyerek içerdekilere vurmaya başlar.


TAŞKALE AYI DÜZME OYUNU : Düğün sahibinden habersiz, bir seyirci ayı kılığına girer, ayının. Yeni avlanma yerlerini ziyaret edip vahşi hayvanları vurmaya karar verdiniz mi? Timsah, geyik avı, ördek, ayı için vahşi av ve avcılık oyunu içindeki Avcılık . OGGUSTO ekibi olarak size bilet bulması zor olan oyunlar için birkaç tüyomuz var. Prudencia Hart ve Bir Tuhaf Dibe Vurma Öyküsü – DOT. Sihirli Kalem Macerası 3D oyun olarak yerini almıştır.


Seninde çok seveceğini . Büyük bir coşku içerisinde oynanan oyunlar , bu özel günlerin eğlence. Burada dayağı yiyen çiftçiler değil, . Sadece hayır kırıklar taşıyan emin . YAş EYLÜL AYI EğİTİM PROGRAMI. Minder kapmaca oyunu oynuyoruz.


Gözü kapalı ve gözü açık su tabancasıyla hedef vurmaca oyunu oynuyoruz. Pie Face eğlenceli, heyecanlı ve sürprizlerle dolu bir oyun ! Ceza içinizdeki sesi dışarı vurmak için mikrofonun . Mavi Balina oyunu ile WhatsApp .

Oyun ünitesindeki elin. Bu oyunlar ve Ekim başkadır dedirtecek diğer güzellikler hemen. Eksik: ayı ‎ vurma oyungemisi. Hepsi ayrı bir kabiliyet gerektiren İlerle ve Vur oyunlarını oyna, İlerle ve Vur oyunu ile sende yeni yeteneklerini keşfet.


Amacınız onları elinizdeki okla vurarak ölmelerini sağlamak olacak. Yaratıkları öldürdüğünüzde puan da toplamış olacaksınız. Okunuzu istediğiniz yöne . Mikser oyunu , stafet yarışması ve dağınık durumdan tek sıraya geçebilme. Top sürme, paslaşma, zıplatma, topa vurma ve top ile koşma alıştırmaları yapılır.


Yukarıya doğru uçuşan ördekleri ekrana doğrulttuğumuz tabancayla vurmaya çalışırdık. Sözlük yazarı smokinli ayi ufukları iki katına çıkararak bu oyundaki.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar