18 Aralık 2017 Pazartesi

Trafik kontrol oyunu

Araba_Yarışı oyunlarından trafik kontrol oyunları, trafik kontrol oyunu oyna - Oyunlar 2. Biliyorsunuz ki yollarda bir çok kaza meydana gelmektedir. Bu oyunda ki göreviniz yaşanan trafik kazalarına engel olmak. Yoğun trafik içerisinde birbirine çarpma tehlikesinde olan arabaları yönlendirerek kazaları önleyecek ve.


Eğer ben bu zorluğun üstesinden gelirim diyorsan bu oyun tam . TRAFIĞI KONTROL ETMEK HER ZAMAN GÜÇ OLMUŞTUR.

Airport oyunu adet şeffaf mika üzerinde olan uçaklar oyun tablosu ve adet oyun kartından oluşmaktadır. Oyun kolaydan zora doğru gider. Acele sinyalleri bir otoban trafik denetleyicisi olmak için yeterince cesaret var mı?


In order to play games, you need to allow Adobe Flash plugin. Adımda oyuna başlayın. Start the game in steps. Bedava trafik kontrol oyunları ve trafik kontrol oyunları oyunu oynamanın tadını çıkar!


Tüm oyunları özel ve özenle seçilmiş bir sürü oyun sitesidir oyunim. Traffic Control Airport Oyunu.

Radar görselli kartlar da uçaklar verilen noktalar da olmalı ve aynı rotada olan uçaklar aynı yöne gitmelidir. Pist görselli kartlar da . Yeni bir trafik kontrol oyunu ile sizlerleyiz. Diğer trafik kontrol oyunlarında olduğu gibi trafiğin düzgün bir şekilde akışını sağlamak oyundaki ilk görevlerimiz . Uçağı çarpıcı adacıkların, şehirlerin ve manzaraların üzerinde . Araçları yönlendirerek trafiğin akışını sağlamalısınız.


Araba Oyunları içerisinden yüzlerce oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Trafikteki araçlar oldukça . Trenleri kontrol ederek, tren trafiğini ve kazaları önlemeniz gerekli. Gardan yolcuları alıp gitmeleri gereeken yerlere ulaştırmalısınız.


Güzel bir beceri oyunu. Air Control oyununda sağdan soldan karışık olarak gelen uçaklara rota çizerek uygun piste inmelerini sağlıyorsunuz. Re: Programı indirmek için trafik kontrol ücretsiz. Dinlemek ve indirmek hakkında şarkılar yağmur çocuklar için.


Fakat burada trafiğe çok dikkat etmeniz . Yepyeni tafik kontrol oyunumuzunu farenizi kontrol ederek oynamanız mümkün. Yapmanız gereken ise trafik akışını düzenli bir şekilde . Hava trafik kontrol oyununda sol üstteki sıraya göre uçakları indirip hangara sokmalısınız.

Yep yeni bedava online oyun sitesi, hızlı . Yeni Nesil Unity 3D (Unity Web GL) oyunları Chrome ile de açabilirsiniz. Herhangi bir ayara ihtiyaç yoktur. Yeni eklenecek oyunların hepsi Chrome İle Açılabilir . En Ucuz akil oyunlari fiyatlari fiyatları ve modelleri Cimri.


Kontrol oyunu oyna - İkiz Adam oyna - İkiz Adam oyunları - Twin. Bu trafik kontrol oyununda yapmanız gereken araçların trafikte düzenli bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar