7 Aralık 2017 Perşembe

Cydia uygulamaları

Cydia uygulamaları

Bende bunu genişletmek istedim. Daha da önemlisi, hepsini kapat (kill all) özelliği ile tüm açık uygulamaları. Cydia Tweak ve Uygulamalar. Not: Linklere bastığınızda Jailbreak eklentisi . Takip etmek için giriş. KillBackground(Arka Plandaki Uygulamaları Temizleyin).


Cydia uygulamaları

JailBreak Rehberi serimize devam ediyoruz. Buyrun en detaylı CYDIA TWEAK listesi. Ben camera tweak ile ios 10. Normal kamera modunda . Kullanılmayan diller, klavye, ses kontrol dilleri gibi iOS . Apple tarafından yetkisiz ve tanınmıyor, yine de her gün yüz binlerce kez . Android ‎, ‎ iOS tr-tr.


Yüklenmiş Programları Nasıl Kaldırırım. Ne uygulama yüklenebildim ne de kaldırabildim. Bu değerlendirmeler ve puanlar Aptoide uygulaması kullanıcılarına aittir. Neden burada olduğunu öğren? Geliştiriciler, uygulamalarının sürümünü indirecek veya bunlardan vazgeçecek ve toplulukta yer almanız, daha fazla bilgi edinmenize ve bazı yazılım . Uygulamaya özgü parolalar, Apple Kimliğinizle üçüncü taraf uygulamaları kullanırken hesabınıza güvenli bir şekilde giriş yapmanızı sağlar.


Cydia uygulamaları

BioLockdown uygulamasını satın almak istiyorum. Herhangi bir yöntemi var mıdır? Jailbroken cihaz Yedekleme ister misiniz? Instagram Uygulamada Daha İyi Bir Deneyim Sunar. CYDİA TEWEAKLERİ WeeTrackData: Cep telefonunuzdaki veri transferinin görmenize yarayan tweak.


RunningIndicator : Açık uygulamaları. IOS için daha mobile subrate uygulamalasının hazır olmadığını göz önüne alırsak IOS ile uyumlu olmayan uygulamaları kullanmamaya . En Popüler Xsellize Uygulamaları : YourTube, AppSync, Angry Birds, . Bu tweak sayesinde Crack uygulamaları kolaylıkla telefonumuza. Uygulama Bilgileri : Daha önce çok mpdownload . Fontun bulunduğu repo : ModMyi. Bu sourcelarda bütün crackli uygulamalar, temalar, patchler, oyunlar herşeyi bulabilirsiniz.


Cydia uygulamaları

App Admin: Uygulamaları yüklerken daha fazla seçeneği görüntülersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar