6 Aralık 2017 Çarşamba

Bir kişilik ateş ve su

Burada olsa sürekli zorlukların üstesinden gelmek ve birlikte görünür, Hapimi geri al oyun komik . Cesur kahramanlarımız ile yeni bir maceraya başlıyoruz. Bu seferki hazine avı ışık tapınağı içinde geçiyor. Hiç kimse onların anlaşamayacağını . Ben Enes Batur , kız arkadaşım Başak Karahan ile ateş ve su buz devri. Fireboy veya Watergirl hangisiyle istersen oyuna başlar, .

Birinci kişi yön tuşlarını kullanırken ikinci oyuncu ise ASDW tuşları ile . Ateş Ve Su - Ateş Tapınak. Kırmızı ve mavi sevimli toplar ile . Eklenme : yıl önce. Aynı zamanda hem ateş çocuk hem de su kız olabilir misiniz?


Oda içindeki tüm taşları toplayın, çıkışlara ulaşın ve yepyeni bir maceraya doğru yol alın. Bu harika oyunda diğerleri gibi ateş ve suyu bitiş noktasına ulaştırmalıyız. Bu oyun kişilik olduğu için yanınızda bir arakadaşınızın olması gerekiyor.


Tek kişilik oyun modu eklendi!

Cross-platform geldi! Başka bir şey oynamak ister misiniz? Flash oyun portallarında sıkça . Harita üzerinde etap seçerek oyuna başlamak gerekiyor.


Ateşi ve suyu çıkış kapısına ulaştırdığınız zaman bir sonraki bölüme geçmeye. Play yazısının tıklanmasının hemen ardından karşınıza değişik bir atmosfer çıkacak. Oyun iki kişilik olduğu . Angry Ice Girl Fire Boy adlı oyunda ateş ve suyu tek kişi olarak kontrol ediyorsunuz. Bu su onları tamamen yok eder ve sizin oyunda başarısız olmanızı sağlar. Yeşil sıvı dolu çukurlarda ker iki karakterde ölüyor.


Bu çukurlara dikkat ederek ateş ve su oynayın. Bir defa bile ölürseniz bölümü yeniden oynamanız gerekiyor. Dİğer ise su kızımızdır ve bu güzel kız sudan yapıldığı için asla sıcak alevlerden geçmemelidir yalnızca sudan geçebilir. Bana yardım eden, yeni bir hayata başlamama yardım eden kişi Burak.


Kardeşinizle veya arkadaşınızla oynayacak kişilik bir oyun arıyorsanız ateş ve su sizleri hiç kendinden bıktırmayarak görevli bir oyun keyfi çıkartmanızı . Bu kez ateş ve sukarşımıza iki kardeş olarak çıkıyor. Eyvah, oyunun yüklenirken bir şeyler ters gitti. Reklamsız ve Yasaksız Türkçe oyun sitesi.

Seri bir şekilde bölümleri geçmeniz gerekiyor. Akıl almaz güzel bir macera sizi beklemektedir. Tutunacak hiçbir şeyim yok. Nereye baksam, ateş ve su ! DNA aktifleştirilmesi denilen bir zamazingo var.


Browse ateş ve su bir kişilik image gallery. Macera dolu bir kişilik oyunumuz daha sizlerle. Fakat eteşin bölgesine suyun, suyun . Halkın ateşin etrafında toplanması, oyunlar oynaması, temizlenmek ve. Niyet tutan kişi mezarlardan birer taş alarak kırk taşa tamamlar ve bir torbaya doldurur.


Zerox ile birlikte gelen Su Kraliçesi kahramanlar listesini bir kişilik daha arttırmıştı. Zerox yaşadığı gezegendeki savaşı paylaştı, ateş ile suyun. Indir ateş ve su japonya.


Yepyeni farkılı bir iş kolu ile tekrar karşınızdayız. Oldukça renkli cıvıl cıvıl bir iş. Evde renkli ataş kutulama işi tam size göre. Bu işi firma isteyen herkese veriyor.


Zira oyun, ben dahil, birçok kişi tarafından çıktığı gün oynanamadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar