2 Eylül 2020 Çarşamba

Zeka oyunları oyna

Bu çocuk zeka oyunu ile çocuğun görsel dikkat, görsel tarama, kıyaslama yetenekleri gelişir. Favori oyununu bul ve hemen oyna ! Bölümde bulunan birbirinden zor ve eğlenceli zeka oyununu hiç beklemeden . Yapboz Bulmaca: Deluxe. Birbirinden ilginç zeka oyunları burada seni bekliyor.


Zekanı kullan, en yüksek puanı sen kap!

Stratejilerin ne kadar başarılıysa bu oyunları o kadar seveceksin. Yüzlerce zeka oyunu , mantık testi ve bulmaca arasından dilediğini seç, soruları cevapla ve sonuçları gör. En güzel ve yeni, ücretsiz, akıl oyunları.


Hafıza geliştirici, eğlenceli, en zor bulmaca çöz. Yetişkin ve çocuklar için zeka açıcı iyi oyunu . Yeni zeka oyunları oynamak için tıklayın. Hem çok eğlenceli, hem de bilimsel zeka oyunlarını incelemek ister misin? Faydalı Çocuk Oyunu: MentalUP .

Aileyi karşıya geçirme zeka oyunu oyna. Kurallar: 1- Gece, 2- Sadece lamba var. Aynı anda kişi karşıya geçebilir ve yanlarına lamba . Son derece sade ve şık bir arayüzle zeka oyunu meraklılarının karşısına çıkan . SiZiN iCiN SECTiKLERiMiZ.


Smile Games Kübirik Rubik Zeka ve Sabır Küpü 3x3xOrijinal QiYi. Sınıflar İçin Kitabımız: Okula Yardımcı, Kanguru Sınavlarına Hazırlık, TÜBİTAK Sınavlarına Hazırlık, Özel Okul Sınavlarına Hazırlık, . Düşünme yeteneğinizi geliştirmek için sürekli teste katılın, hafıza ve zeka oyunlarını oynayın. Sudoku size ofiste, evinizde ya da yolda size günlük olarak küçük eğlendirici zeka oyunları molaları sağlıyor.


AKIL VE ZEKA OYUNU : Çocuklarda temel ve yan becerileri destekleyen, akademik niteliği tatmin. Mastermind oyna süper zeka ol! Gerçek bir zeka oyunu. Tarihi ve kültürel maneviyat taşıyan zeka oyunumuzu sizlerle gençlerimiz öğreniyor. Dikkatinizi ölçerken eğleneceğiniz, konsantrasyonunızı sınayacağınız, birbirinden güzel zeka ve beceri oyunlarını bu kategorimizde bulabilirsiniz.


Akıl oyunları ve zeka oyunları Camlicakitap. En akıllıca tasarlanmış zeka oyunlarını bu bölümde oynayabilirsiniz. Oyunlar Oyun Bedava Dörtle.

Aklınızı kullanın ve üstesinden gelin. Green Board Games (38). Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu Mangala Zeka Oyunu Etkinlik izle 00:52. Mersin Barbaros İlkokulu Akıl ve Zekâ oyunları projesi scrabble oyunu izle . Elinizdeki eser, seviyesi satranca yakın bir zeka oyunu olan Köçürme oyunu hakkındadır. Oyna Şekerleme Fabrikası . Bu eğitimle kazandırılması planlanan beceriye uygun zeka oyunu seçme, seçilen oyunun öğretimine yönelik plan yapıp plana uygun beceri kazandırma . Zeka oyunları , beynini ve zihnini çalıştırmana yardımcı olabilecek oyunlardır.


Büyük Boy Eğitici Ahşap Koridor Oyunu Akıl Mantık ve Strateji Zeka Oyunu M. Pal Perspecto Akıl ve Zeka Oyunu (Orjinal Lisanslı Faturalı Ürün). Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar