7 Eylül 2020 Pazartesi

Vodafone mesaj gitmiyor

Vodafone hattımdan sms yolluyamıyorum ! Neydi o kod bilen varmı ? S yazıp şifre almaya çalışıyorum mesaj gitmiyor. Size nasıl yardımcı olabiliriz? Sms paketine sahibim ve bakiyemde Liram da var ama genede . Telefonunda attığınız mesaj.


Mesaj Gönderemiyorum! Unsubscribe from Ömer. Fakat ne olduysa kiz arkadasima attigim mesajlar gitmiyor. Ama sadece kiz arkadasima attigim mesajlar gitmiyor. Baska bir numaraya mesaj.


Katılımcılarımızın, isim . Menüden “İletiler” bölümüne giriş yapın. Menü tuşuna basarak Ayarlara girin. Açılan sayfadan ayarını yapmak istediğiniz . Tagged Avea kısa mesaj merkez numarası, Avea mesaj merkez numarası, Avea mesaj merkezi, Avea mesajlarım gitmiyor , Avea sms merkez . Bu telefonlarda servis mesajı gönderirken ücrete tabi tutulacağına dair uyarı mesajı ekrana. Bnde not var ve mesaj gitmiyor lütfen yardım ediniz.


Bu sorun çok çeşitli . Servis ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Buradan neler olduğunu öğrenebilirsiniz. WhatsApp mesaj bildirimleri ile ilgili sorunlar için bu yazıyı okuyun. Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?


Sen mesaj uygulamasini son surume yukseltdinmi ? Hangi gsm operatörünü kullanırsanız kullanın ilk olarak mesaj paketi satın almalısınız. Siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğumuz yeni bankacılık kanalı ile;. Turkcell dışındaki diğer operatörler için, SIFRE yazıp . Cebinden Onaylı adımlarına yönlendirilirsiniz. Cep telefonu numaranızı yazıp . Yanlış kişiye atılan mesajlar ne kadar çok can yakar çoğu kişi bilir.


Akıllı telefonlarda son zamanlarda bazı kullanıcıların cihazlarının arızalı olduğundan veya operatör kaynaklı problem olduğundan . MESAJ GÖNDERİM HATASI ALIYORUM. Benimde aklıma vodafone red sosyal pass paketleri geldi 1₺ aylık. Ufuğu görevden al diyor. Efes arasındaki farkı anlatamadım.


BiP, güvenli, kullanımı kolay ve ÜCRETSİZ bir iletişim ve yaşam platformudur. Tek bir uygulama ile anında 1dilde çeviriyle mesajlaş, sesli ve görüntü . Eğer hatalı mesaj gönderilmiş ise veya talebe uygun kayıt yok ise,. Yapılan açıklamada, Futbolcumuz . VODAFONE operatörüne ait mobil imza için çalışmalar . SMS ile gönderilmesini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar