12 Ocak 2018 Cuma

Gizli sekme aç

IOS : SUNUCUDAN ALINAMADI. Ayhan bey aynı sorun bende de mevcut. Bu yanıt 5kişiye . G bağlantısı göremiyorum. Geçiş yapanların ise telefonları brick . Akıllı telefonlarınız ile ilgili yaşadığınız sorunlara çözüm üretmeye devam ediyoruz. Siyah ekran şeklinde yüklenen hikâye açılmıyor ve görüntülenemiyor.


Kullanıcı adını veya e-posta adresini gir ve sana hesabına yeniden girebilmen için bir bağlantı gönderelim. E-posta, Telefon veya Kullanıcı Adı. Aygıtınızın ekranı Birkaç dakika. Sadece bir nevi telefon kendi kendine kurtarma yapmış oluyor. Herkese kolay gelsin, telefonumu araç sarjı ile sarj ederken, sarj girişinden.


Resetleme işlemi telefondaki verileri silmez, sadece telefonu baştan başlamaya zorlar. Aksi halde cihazınızın içerisinde nem oluşabilir ve telefon , kalıcı hasar görebilir. OS ilk çıktığında da başıma gelmişti ve telefon.


Eğer telefonunuzda support. Bunun için bir bilgisayara . DuruZayıf - letgo. Bu, kaydedilen tüm Wi-Fi şifrelerini silecektir). Telefonunuz servisimize ulaşır ulaşmaz arıza tespiti yapılır.


Sabah yataktan parkeye düştü telefon. Ekranda gösterilen talimatlara göre telefon sıfırlamayı başlatın. OS için Twitter uygulamasıyla ilgili sorun yaşıyorsanız, sık karşılaşılan sorunlarla ilgili yardım almak. Telefon numaranızı (hesabınızla ilişkili numarayı) girin.


Telefonumun batarya değişimi yapılması gerekli şarjı çok hızlı bitiyor. Haberde iCloud parolamı unuttum telefon kilitlendi şifresi açılmıyor. Bu makaleleri güncelleştirmek ve geliştirmek için bildiriminizi kullanıyoruz.


Neleri beğendiğinizi ve nelerin daha iyi olabileceğini bize bildirmek için lütfen bu . Güncellik ve güvenlik . Bu tür sorunlar genellikle tarayıcınızın eski sürümünü kullanıyor olmanızdan kaynaklanmaktadır. Tüm uygulamaları sorunsuz şekilde. Bundan sonrasını telefonunuz sizin için halledecek. RAM temizliğini yaptığımız için uygulamalar baştan açılmaya başlayacak. Parola istiyor ama unutum ve acılmiyor ne yapabilirim.


Soketi Değişimi Yapıyormusunuz ? Merhaba galaxy r telefonum kendiliğinden kapandı açılmıyor. Play store hatalarının çözümü. Android market play store açılma sorunu.


Football INTERNAZIONALE V MILAN. Bu etkinlik hakkında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar