24 Ocak 2018 Çarşamba

En iyi maç oyunu

Hesabım engelenmiş lutfen hesabimi engelemeden çıkarttın çünkü klan savaşları var lutfen ve onun adı değismis. Makalemizde yer alan farklı online oyunun yüksek kalitedeki resimleri. Benzer şekilde, savaşa girecek ordunun ve savaş alanının güvenliği.


Join now to rule your own village! Bazı klanlar gün saat savaşmak isteyecekler, bazıları ise .

Klan savaşı nasıl yapılır? Clash of clans aksaclılar klan savaşı ve klana alım var köy binası fulle yakın klan savaşında iyi olanları klana. Hepinize merhaba arkadaşlar kbfarklı ordularla atılan YILDIZ klan savaşları sizlerle begenmeyi ve.


BARIŞ BRAAAaa Herkese iyi seyirler , clash of clans da daha önce hiç denemediğimiz 50vklan savaşı. Kozmetik, Kişisel Bakım. Hobi, Eğlence ve Sanat.


Otomobil, Motosiklet . Bunun için öncelikle birbirine düşman iki klandan birine dahil olmanız gerekmekte.

Seviyeye ulaştığınızda erişilebilir. Inno Games yetkili satıcısı MTCGAME. Ayrıca oyunda katılabileceğiniz bazı klanlar da bulunuyor. Kendi klanınızı kurabilmeniz için “Acemi Savaşçı” seviyesinin üzerinde . Peki nedir bu klanlar savaşı ? Takımların kayıtları oynadıkları kategorideki karşılaşma tablosunda gözükür. Acele etmekde fayda var.


Bilmeniz gereken her şey - ipuçları, ödüller ve klan ligleri tabloları, en sık sorulan soruların . PUBG Mobile Temmuz ayı güncellemesiyle yeni bir savaş modu ve klan sistemi geliyor. Tencent Games ve PUBG Corp. Bir çok çevrim içi oyunda olduğu gibi League of Legends oyununda da kendi klanımızı kurup farklı klanlarla savaşsak,bu savaşlardan puan . Yeni klanın adını ve etiketini.


Birbirinden çetin savaşların geçtiği PVP haritalarında. Arkadaşlarını topla ve meydan okumaya hazır ol. Hızlı, çılgın ve Clash aksiyonuyla dolu!


Bu yazımızı okuyarak yeni harika oyun . Premium oyun içi para birimidir.

Hoşnut olduysanız beğenmeyi, takipte kalmak için abone olmayı unutmayın. Yorumlarınızda benim için çok değerli. Sizden biraz bilgi isteyecegim.


Merhaba Uzay Pilotları, Şirketinizin pilotu olarak sürekli savaş halindesiniz. Hayır o değilde ufacık köyde binlerce kişi var ( asker,köylü vs) biri çıkıpta biz neden hala köyüz kasaba olalım , kent olalım . Tribal Wars seni bekliyor. AM - replies retweets likes. Köyler oluşturun, bağlarınızı güçlendirin ve dünyaya hükmedin!


Bu ortaçağ strateji oyununda binlerce oyuncu ile savaşın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar