15 Ağustos 2016 Pazartesi

Hikaye oyunları

Yıllarca atari ve diğer oyun konsollarında oynadığımız klasik tetris oyunu sizlerle. No photo description. Toplam Oynanma : 413. Eskiden bilgisayar bu kadar yaygın değilken atariler. Onları klasik tetris oyunlarında .

Tetris nesneleriniz rengarenk. Bir zamanlar aşına olduğumuz tetris oyununu artık bilgisyarımızda, telefonumuzda,tablet bilgisayarımızda oynaya bilirsiniz. Bedava tetris oyunları ve tetris oyunları oyunu oynamanın tadını çıkar! Klasik Süper Mario oyunu nihayet sizl. Hepimizin bildiği klasik tetris oyunu.


Bu oyun 6kez oynandı. Ok tuşları ile tuğlalara yön vermeniz gerekiyor.

Sağ ve sol tuşları ile tuğlaları sağa sola yönlendirebilirsiniz. Aşağı doğru inen farklı şekildeki renkli blokları sıra oluşturacak şekilde birleştir ve küpleri patlat. En güzel, yeni klasik tetris oyunu.


Play one of the most popular games of all time! Gearbest size uygun fiyatlı kaliteli alışveriş sunuyor! Tuğlayı ters çevirmek için yukarı, . Mario ve tetris iki klasik haline gelen oyun bir arada. Magical Blox, klasikleşmiş tetris oyunundan esinlenilerek yapılmış bir beceri oyunu.


Oyun klasikleşmiş tetris oyunu ilham alınarak yapılmış. Yön tuşlarıyla oynanır. Angry Birds oyunları. Tüm yaş için oynamak kolay ve keyifli bir oyun. Basitçe bloklar sürükleyin ve tüm ızgaraları doldurmak.


Scientific Games Reimagines Iconic TETRIS Gameplay with New TETRIS EXTREME Slot Game. Bu klasik tetris puzzle game(oyunu) şeklinde harika ve bağımlılık yapıcı grafikleriyle.

Güzel grafikler ve çarpıcı görseller için Brick Blocks oyna. TETRIS İndir - TETRIS klasik tetris oyununu mobil cihazlarımıza getiriyor. Rusya tetrisi oyunu ile, klasik tetris oyunundaki gibi rus miladovun sizin için hazırladığı bu oyunda eğlenceli dakikalar geçireceksiniz.


Apk Oyun ve Uygulama indirme Sitesi. Amaç: Yukarıdan düşen değişik şekildeki blokları düz olarak . Candy Crush Saga Oyna. It can be played within few seconds anytime to refresh your mind. Oyunun popüleritesi, Nintendo . Aynı tetris oyununda olduğu gibi değişik şekilleri düzenli bir şekilde toplamaya çalışıyorsunuz.


D boyutlu bir tetris oyunu. Oyunda klasik tetris oyununun yeni versiyonunu oynayacaksınız. Game Retro Station Pocket System 4in Games GB-El Atarisi. Eine sehr schöne HTML5-Game-Version, . Gelen tüm şekiller ekranı doldurmadan onları yok etmelisiniz.


Standart klasik tetris oyunu ve benzer atari oyunlarını . Android üzerinde mükemmel bir tetris oyunu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar