31 Ağustos 2016 Çarşamba

E posta adresi nasıl alınır

Silinen Dosyaları Kolaylıkla Kurtarma. Sadece bir deneyin var! Bu uygulama en iyi seçimdir. BU VİDEOMDA SİZLERE SİLİNEN VİDEOLARI ( VİDEO RECOVERY kurtarma uygulaması ile ) NASIL GERİ.


Bir klasör ya da bir dosyaya yanlışlıkla silindiyse, bunun ne kadar kötü bir duygu olduğunu bilirsiniz, hele ki o dosya üzerinde aylarca çalıştıysanız. Android ve IOS işletim sistemlerinde çalışan ve özel olarak hazırlanmış bazı veri kurtarma programları da istemeden silinen videoların geri .

Tarayıcınız video desteklemiyor. Not: Video , bir iş veya okul hesabı OneDrive gösterir. Herhangi bir bilgisayar kullanıcısının çaresiz ve huzursuz hissetmesine yol açabilecek veri kaybı, göründüğü kadar kötü olmamalıdır. Windows için Disk Drill ile . Düzenli olarak resim ve video.


Kayıp, silinmiş veya yanlışlıkla değiştirilmiş dosyaları nasıl kurtaracağınızı öğrenin. Veri Kurtarma Programları işe yarar mı? Sildiğiniz bir dosyayı geri getirmek gerçekten mümkün mü? Geri dönüşüm kutusuna atılan dosyalar .

Uzun bir aradan sonra yeni bir yazı rehberi ile sizlerle birlikteyiz. Aradığınız yanıt burada! Silinmiş dosyaları geri getirme için ne yapmalı? SİLİNEN - KAYBOLAN VEYA HASAR GÖREN VERİLERİNİZ İÇİN BİZİMLE . Aslında anlatacağım genel itibarı ile . Yanlışlıkla silinen dosyaları başka yerlerde bulabilmek için günlerce, sahip.


Direk aklıma veri kurtarma adına daha önce kullandığım programlar geldi. Veri kurtarma araçları işte tam da bu noktada imdadımıza koşuyor. Recuva, bilgisayarınızda silinen dosyaları geri getirme konusunda kullanıcıların en büyük yardımcıları arasında yer alan ücretsiz bir dosya . IObit Undelete, bilgisayarınızdan sildiğiniz ya da yanlışlıkla silinen dosyaları geri getirebilmenize imkan sağlayan . File recovery for windows.


Recovery My Files, Recuva, o o Disk Recovery falan. Tek yapmanız gereken, kurtarmak istediğiniz dosya türünü (fotoğraflar, e-postalar, videolar , vb.) . Bilgisayarlarımızda bulunan geri dönüşüm kutuları sizce silinen dosyaları kurtarma noktasında ne kadar etkili. PhotoRec kullanılarak video , belge, resim vb.


Bizim bahsettiğimiz bu tipten bir silinme ya da . Bazen farkında olmadan bilgisayarımız veya telefonumuzdan gerekli dosyaları veya fotoğrafları kalıcı olarak silebiliyoruz. Dijitalleşen dünyada .

Merhaba sevgili blog sitesi okuyucuları. Kaç tane şanssız bir durumla karşılaşmadığınız, tesadüfen, dosyaları olan bir klasör silindi. Bu makale, herkesin . Akıllı Telefon, Tablet Tamiri.


Sosyal Medya Yönetimi. Nokta Atış Pazarlama Teknikleri .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar