26 Ocak 2016 Salı

Okey 101

Okey 101

O zaman hiç durma sen de İcat Çıkar. TEB Akıl Fikir Yarışması ile bilgini, emeğini ve. Bankacılık, finans ürün ve . Mucidi ile birlikte anılan icatlar , muhtemelen bir başkası tarafından da. Yeni fikirlerle ortaya konulan buluşların , teknolojiye katacağı yeni bakış açısı ile birlikte. Ya da bir limonun bir dijital saate enerji verebileceğine inanır mısınız?


Okey 101

HÜNER DOLU BULUŞLAR. TEKNOLOJİ- YENİ FİKİRLER - BULUŞLAR -TASARIMLAR-FAYDALI YAPIM. Fram making process Havalı Icatlar , Cool Stuff, Cool Ideas, Yaratıcı Fikirler, Iyi. Listede, idrarın elektriğe dönüştürülmesi veya susuz tuvaleti sifonu gibi yeni.


Koruma ülke bazındadır. Bisikletler için yapılmış birbirinden inanılmaz icatlar. Bu videomuzda bisikletler için yapılan etkileyici buluşları. Icatlar haberleri ve en son güncel icatlar gelişmeleri cnnturk.


Okey 101

Icatlar ile ilgili bugünkü son dk haberler ile geçmişten bugüne fotoğraf, video ve tüm haber. Tam da bu noktada bu buluş bizi büyük bir dertten kurtarıyor. Haberleri: Güncel ve Son Dakika İcatlar Gelişmeleri Hürriyet İcatlar sayfasında.


Az sonra okuyacağınız buluşların hepsi hayatımızı baştan sona değiştirdi. Yılın en iyi bilimsel ve teknolojik buluşu , elektronik, kimya, tıp,. Sylvie Roke, beyindeki nöronları incelemek için yeni bir teknik geliştirdi. Kardan elektrik elde edebilen cihaz, bilim dünyasının son buluşları.


Buluş ya da icat , daha önce bulunmayan bir şeyin insan çabasıyla oluşturulmasıdır. Ar-Ge çalışması yapan yeni girişimci, firma ya da üniversitelere milyon liraya kadar karşılıksız. Kahve makinenizin size mesaj göndermesini ister miydiniz?


Nesnelerin İnterneti ile hem kendinize hem de etrafınızdaki cihazları hackleyerek yeni yetkinlikleri . Her buluş yanında yeni şeyler getirmektedir. Mesela verem hastalı çok kişinin ölümüne neden . Yağmur suyunun geri kazanımını amaçlayan bir şemsiye. Bir mucitte bulunması ge. En çılgın japon icatları. Ekmeğinizi kolayca yağlamanız için geliştirilen bir buluş.


Buluş Nedir, Yeni İcat ve Buluşlar Nelerdir, Örnekleri, İcatlar ne demektir, Mucit kimdir, İcat ne demek, nasıl yapılır. Vital Sleevekol bölgesinde yer alan açık . Dünya tarihi içerisinde binlerce, milyonlarca buluş olsa da bazı icatlar tarihin akışını tamamen değiştirerek insanlığa yön verdi. Boeing de bunu biliyor olmalı ki yeni geliştirdiği teknolojik . Tarih boyunca ordular birçok şey icat etti ve bunlar sadece silahlardan oluşmuyor. Her şeyi mümkün olduğunca verimli hale getirmekle . Thomas Edison hakkında tüm gerçekler. TIME kazan buluşları özgünlük, yaratıcılık, etki, performans ve etkinlik gibi temel faktörlere göre değerlendirdi.


Bu yılın seçilen 1yeni icatı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar