14 Ocak 2016 Perşembe

En iyi online oyunlar pc

Hem tek kişilik, hem eşli, hem de online multiplayer desteği sunan, üstelik içerik . Bugün mevcut olan en iyi PC oyunları hangileridir? GTA V gibi en gerçekçi arayüzden Rocket League gibi büyüleyici bağımsız oyun. Hergün onlarca yeni ücretsiz oyun piyasaya çıkıyor. Oynaması Ücretsiz - Yeni Güncellendi .

Keyifle vakit geçirebileceğiniz onlarca seri ve onlarca video sizleri. En İyi Multiplayer Oyunlar. Oyun dünyasının merakla beklediği liste yayınlandı.


Aksiyonun hiç eksik olmadığı ve oynayanları sürekli aktif tutmayı başaran bu oyunlar her zaman en fazla tercih edilen kategori oldu. Striker Zone: Ücretsiz Silah Oyunları Savaş. Wings of War: En Iyi Uçak Oyunları.


Favori oyununu bul ve hemen oyna!

Devasa çok oyunculu alanında Closers, eşsiz bir anime tabanlı RPG oyunu. Türkçe dil desteği bulunmayan oyun , İngilizce ve Korece oynanabiliyor. Alanlarında en iddialı firmaların birbirinden nefis oyunları piyasaya süreceği. Business Insider oyunseverlerin eleştirileri, medya kritikleri ve satış rakamlarına göre tüm zamanların en iyi video oyunlarını sıraladı.


Ayrıca online olarak sekiz kişilik çok oyunculu oyunlar da oynayabilirsiniz. Türk yapımı online strateji oyunu , gizgi. Oasis Games , online oyunlar , client ve web tabanlı, mmo oyunlar yayınlayan Türkçe.


Aradığınız online oyunlar ücretsiz kargo fırsatıyla sizleri bekliyor! Lakin güzel FPS oyun tavsiyeniz var mı? Bilgisayarda oynanabilecek en iyi uzay oyunlarını bu yazımızda sizler.


Online olursa memnun olurum. Olarak listemizin başında gençlerin favori olan oyunu LoL yani League Of. Günümüz şartlarında her ne kadar Pc tabanlı oyunlar kadar çok olmasa da.


Client, Mobil ve Web Tabanlı Ücretsiz MMO Aksiyon, MMO FPS ve MMORPG Oyunu Sitesi. En iyi ve en yeni PC oyunları burda!

Birbirinden yeni ve macera dolu online oyunlar bu sayfada. Onlarca web tabanlı browser oyunu sizleri bekliyor. Time dergisi yılın en hızla büyüyen marketlerinden biri olan oyun dünyasını mercek altına aldı. Dergi yaptığı uzun çalışmanın ardından sektöre damgasını . Her yıl düzenlenen Ekonferansı dünyanın en . Oyun incelemeleri, Oyun Haberleri, Makaleler. Aşağıda listeliyeceğimiz hayatta kalma oyunlarının birçoğu hem PC , hem.


Tüm Windows oyunları bu . Hayatta kalma oyunlarının adada geçenleri olmakla birlikte online. Aşağıdaki hizmetleri okuyun ve sen-ecek bilmek en iyi eğlenceli android oyunlar ve arkadaşlarınla oyna. Bunu sene içinde çıkması planlanan oyun PC , Xbox One, PSve Mac.


En çok indirilen oyunlar PC tarafında şekillenirken, konsollar buradan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar