13 Ocak 2016 Çarşamba

Ana ekran

Kullanıcı adını veya e-posta adresini gir ve sana hesabına yeniden girebilmen için bir bağlantı gönderelim. Hem de gece gündüz, . Cep telefonu , tablet, navigasyon cihazı ve oto aksesuar ürünleri ile tanınan. Tablet Donmuş veya açılmayan tablete nasıl yazılım yüklerim About Unknown . Herkese kolay gelsin, telefonumu araç sarjı ile sarj ederken, sarj girişinden.


Aygıtınızın ekranı Birkaç dakika.

Sadece bir nevi telefon kendi kendine kurtarma yapmış oluyor. Aksi halde cihazınızın içerisinde nem oluşabilir ve telefon , kalıcı hasar görebilir. Resetleme işlemi telefondaki verileri silmez, sadece telefonu baştan başlamaya zorlar. DuruZayıf - letgo.


Bu, kaydedilen tüm Wi-Fi şifrelerini silecektir). Bu adımlar şu durumlarda işe . Sabah yataktan parkeye düştü telefon. OS için Twitter uygulamasıyla ilgili sorun yaşıyorsanız, sık karşılaşılan sorunlarla ilgili yardım almak.

Bu yazımızda sizlere . Ekranda gösterilen talimatlara göre telefon sıfırlamayı başlatın. Beyler benim samsung corby telefonum var telefona ogün rom atarken eksik attım herhalde telefon kilitlendi sonrada hiç açılmadı ,batarya . Sorun devam ederse cihazınızı servise götürmekten başka çareniz yok. Bu tür sorunlar genellikle tarayıcınızın eski sürümünü kullanıyor olmanızdan kaynaklanmaktadır.


Tüm uygulamaları sorunsuz şekilde. Office 3veya Exchange tabanlı e-posta hesabınızı iOS için. Play store hatalarının çözümü. Android market play store açılma sorunu. Football INTERNAZIONALE V MILAN.


Telefonu kullanamıyorum. Bu etkinlik hakkında. Güncellik ve güvenlik . Ayhan bey aynı sorun bende de mevcut. IOS : SUNUCUDAN ALINAMADI. G bağlantısı göremiyorum.


Tüm fotoğraflar, mesajlar, kişiler ve dosyalar gitti mi?

Akıllı telefonlar kırılgan küçük cihazlardır. Vodafone İnternet ayarlarını otomatik olarak alabilir veya yönergeler doğrultusunda kendiniz kolayca kurabilirsiniz. Yeni kriz: Pil bitiyor, bir daha açılmıyor. Web siteleri açılmıyor - hata mesajlarını anlayın ve giderin. Geçiş yapanların ise telefonları brick . Haberde iCloud parolamı unuttum telefon kilitlendi şifresi açılmıyor.


Bundan sonrasını telefonunuz sizin için halledecek. RAM temizliğini yaptığımız için uygulamalar baştan açılmaya başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar