18 Mayıs 2015 Pazartesi

Kovalamaca oyunu

Oyunda bir araba kontrol ediyoruz. Polisler seni takip ediyor. Bir an önce hızlan ve hemen oradan uzaklaş.


Ok tuşlarını kullanarak arabanı kontrol et ve bonus puan kazanmak için öteki arabalara . Bu Otomobilimiz İle Yapmamız Gereken Tek Şey Var.

Etiket Kovalama oyunları sayfasından etiket ile ilgili tüm oyunları bulabilir ve oynayabilirsiniz. D şehirde polis takibi oyunu. Oyun dünyası da binlerce oyun seçeneği ile oyun severler için hizmet etmektedirler.


Yarış oyunları içerisinde hızlı kovalamaca oyunu artık kullanıcıları tarafından . Bu ve buna benzer videoları izlemek için kanalıma abone olmayı unutmayın abone olmak için tıklayınız . Yeni hırsız arabaları alarak polis kovalamaca oyna ve daha çok elmas topla. Oyunları - Crime Car Driving. Sarı kareyi hareket .

Star game tuşuna basarak . At yarışı unsurları taşımakla beraber, daha çok bir flörtleşme oyunu olarak anılır. Köşe kapmaca genellikle sokakta oynanır. Kovalamaca oyunu , amaç Yarışı en kısa sürede bitirmek. Avlu gibi duvarları (dolayısıyla köşeleri) olan alanlar idealdir. Hırsız kovalamaca oyunu.


Açık alanlarda en çok oynanan kovalamaca oyunlarından en basiti Elim Sende Oyunu dur. Oyunculardan biri oyunu başlatır ve . Sitemizde kayıtlı en güzel 3d kovalamaca oyunları alt kategorisine ait boyutlu. Bu uygulama ile bir kovalamaca oyunu yapacağız. Bu şekilde hem hazır bir oyun oynamak yerine kendi oyunumuzu tasarlamış olacağız hem de farklı şekillerde . St Diğer Sepetler kategorisindeki tüm ürünler için tıklayın.


Araba kovalamaca oyununda, diğer arabalara çarpmamaya çalışın. Nesneler ve bulundukları mekanlar arasında bağ kurmaya dayalı bu oyunda tanıma ve . Nasıl oynanır: Önce koşup eşinizin yanaklarını sıkıyorsunuz. Sürüş ve bisiklet sürücüsü vs polis araba polis muhteşem şehir içinde kovalayan bu en iyi metropol polis kovalamak oyunu.

Adrenalin acele hissedin ve polis . GELENEKSEL SOKAK OYUNLARINDAN OLAN GÖLGE KOVALAMACA OYUNU GENÇLER ARASINDA PEK BİLİNMEKTEDİR. Sevimli mi sevimli yavru kanguruların sahildeki kovalamaca oyunu oynadıkları sımsıcak anlar. Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç.


Oyun geliştiricilerinin ilginç oyunları karşısında seçim yapmakta. Bunun sebebi oyunun da adında . Ellerin direksiyonda. Kalbin güm güm atıyor.


EN ÇOK ARANAN adamı sensin ve bu sınırsız polisten . Oyun bu şekilde kuyruktaki oyuncuların hepsi seçilene kadar devam eder. Sonunda ortaya bir çizgi çekilir. Hiç bir yerde bulunmayan kovalamaca oyunu sizlere sunulmuştur. Hizmet ve oyun keyfinin sınırlarını kovalamaca oyunu ismiyle bulun.


Catch The Mouse Kedi Oyuncağı Tırmalaması Peluş Fare Kovalama Oyunu Oyuncak Yatağı Tırmalama Oyun arıyorsan site site dolaşma!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar