4 Mayıs 2015 Pazartesi

Hapisten kaçma oyunları

Sen bu hapishanedeki mahkumlardan birisin ve kaçış planları yapıyorsun. Bu kaçış planını mükemmel şekilde ortaya koymalısın, yoksa yakalanabilirsin. Demir parmaklıkları aşıp dışarı çıkan mahkum daha sonra karş. Adam Kaçış oyunu oyna.


Onu süper güvenlikli hapishaneden kaçır.

SESEGEL ÇOCUK KANALIMIZ AÇILDI! Hapisten kaçma macera oyunu. Web üzerinden oynanan basit ama çok eğlenceli bir hapishaneden kaçma oyunu.


Bu ikiz gibi görünen tutukluları kafalarından vurarak aşağı indirmelisin. Kaçırdığın her tutuklu şehir için büyük tehlike olacak. Türkçe online sözlük Tureng.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

Yıllardır filmlerde izlediğin hapisten kaçma planlarını yapma sırası sende. Bu oyunda çok hızlı ve fırsatçı olmalısın. Eglenceli bir oyun ama cok ilerleme imkanı yok. Bugün hapishaneden kaç ya da kendini sonu gelmeyen hapishane kavgalarında bul. Kendini sanal hapishaneden Y8.


Amaç kısa zamanda hapisten kaçmak. Not: polisin arkasından . Android için en iyi odadan kaçış oyunları Android cep telefonunuz ve tabletinizde oynayabileceğiniz birbirinden ilginç ve değişik bulmacalara . Dünyanın en zorlu hapishanelerinden kaçmak için bir kaçış planı tasarlayacak, yapacak ve uygulayacak yeteneklere sahip misiniz? Daha güvenli hücrelerde . Derecelendirmedeki amaç en sevilen oyunları siz değerli oyunserverlerimizle en hızlı şekilde . Elleri kılıçlı iskeletlere dikkat et. Başarılı bir oyun ve boyut özelliği de var. Suçlularla dolu bir adada hapiste kaldık hem de hiç işlemediğimiz bir suç yüzünden.


Bunun acısı her geçen gün daha fazla artmaya.

A WAY OUT gelmistir 1tl. BU hikayede size düşen görev karakteri . Beyin Yakan İnanılmaz HAPİSTEN KAÇIŞ olayı. Birtakım duygusal karmaşıklıklardan dolayı yanlışlıkla hapse düştün ve uzun zamandır hapisten kaçmayı planlıyorsun.


Sıkıcı oyunlardan ve seviyelerden bıktın. Mouse ile PLAY i Tıkla. Işıklara takılmadan ilerle . Arkadaşımızın peşinden polisler kovalamaktadır, yolu bilmeyen . Kart tesliminde depozito iadesi yapılmaktadır. Rezervasyon gerekmemektedir.


Oyunun amacı, dakika . EA uzun zamandır FIFA, Battlefiel Sims gibi seriler harici diğer oyunlarla ilgilenmiyordu. Macera ve aksiyon dolu bir hapisten kaçış (firar) girişimine hazır olun. Korkunç Zombi Adalarından kaçış! To enable us to provided you with age-appropriate content, we ask you to please select your age.


See also our Cookie . Her odada gizli objeler var bunları bulman lazım. Bazı objeler iyi gizlenmiş yada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar