26 Mayıs 2015 Salı

En iyi pc oyunları listesi

En iyi pc oyunları listesi

Oyunların oynanış videoları da listemizde yer alıyor. Bu yüzden size yardımcı olmak için, mutlaka kontrol etmeniz gereken ücretsiz ve ücretli bir PC oyun listesi derledik. Time dergisi yılın en hızla büyüyen marketlerinden biri olan oyun dünyasını mercek altına aldı. Dergi yaptığı uzun çalışmanın ardından sektöre damgasını . Business Insider oyunseverlerin eleştirileri, medya kritikleri ve satış rakamlarına göre tüm zamanların en iyi video oyunlarını sıraladı. Açık dünya aksiyon oyunu olan Crackdown Xbox One ve PC için . Tüm zamanların en iyi oyun serisi Bugüne kadar pek çok listeyi sizlerle paylaştık.


En iyi pc oyunları listesi

PC oyunlarını sizler için tek bir listede topladık. Bunların içinde kendi listelerimiz , başka sitelerin listeleri veya bazı resmi . Strateji oyunlarının bilgisayar başındayken bir ordu veya bir devlet yönetiyormuş gibi hissettiren bir yanı vardır. Biz de oynarken kendinizi güçlü . Popüler ücretsiz oyunlar. Asphalt 8: Eğlenceli Gerçek Yarış Oyunu.


Seri haline gelecek bu listeleme yazıları ile oyun sevenleri . Binlerce oyunu mercek altına alan IGN, tüm zamanların en iyi 1oyununu. Uluslararası Uzay İstasyonu yakın gelecekte turistlere . Yıl boyunca çıkış yapan en iyi oyunlar bu listede ! PlatforPC , PS Xbox One. Kaostan beslenen bir dünya, . Alanlarında en iddialı firmaların birbirinden nefis oyunları piyasaya süreceği.


En iyi pc oyunları listesi

Xbox Game Pass for PC nedir ve avantajları nelerdir? En İyi Pc oyunları hangi oyunlar gelin bakalım. Bazı yıllarda akademi ödülleri PC dışındaki oyunlara da verdiği için o. Gamespot tarafından yılın en iyi oyunu seçilen Grim Fandango yer . Tıkla, en ucuz bilgisayar oyunları ayağına gelsin. En çok oynanan oyunlar listesinde FPS, RPG, multiplayer, battle royale, MOBA ve.


Satış öncesi ve sonrası destek, güvenli ödeme, ücretsiz ve kolay iade imkanlarıyla satın . En çok indirilen oyunlar PC tarafında şekillenirken, konsollar buradan nasıl bir pay kapmış. PS Xbox One, Switch ve PC için bu yıl çıkmış ve gelecek yıl çıkacak olan en iyi oyunlar. PSPS VR Oyun Listesi , PSWWE 2K1 PS. Fakat, bunun en iyi grafiklere sahip oyunlar listesi değil, “En İyileştirilmiş”.


En iyi pc oyunları listesi

En iyi yeni PSoyunları , tanıtım filmleri, piyasaya yeni çıkanlar ve PSPro için geliştirilen . Aksiyon ve macera ile bezenmiş gayet güzel bir oyun olan Dishonored da listenin neredeyse geri kalanı gibi Steam yaz indirimlerinden nasibini almış. Bilgisayar Oyunu ve PC Oyunu arıyorsan site site dolaşma! Trip Presents: Runner Future Legend of Rhythm Alien Puan: 9. En Çok Oynanan Offline Oyunlar.


Sevgili Oyunpixel takipçileri sizler için bu yazımızda dünyada en çok oynanan oyunlar listesini derledik. Bakalım en çok oynanan oyunlar ne?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar