13 Nisan 2015 Pazartesi

Vodafone ücretsiz mesaj

Cep telefonunuzdan bir başka cep telefonuna yazılı mesaj göndermenizi ve almanızı sağlar. Online Self Servis için. Bu servisi kullanmak . Cihaz ayarlarınızı ve self servis şifresi alma işlemlerinizi SMS ile ücretsiz. Oysaki hergün ücretsiz sms, ayda .

Bunlar bir süre önce taneydi. Abone Olmayı Unutmayın. Türk telekom mesaj paketi nasıl yapılır? Turkcell bedava sms paketi nasıl yapılır?


Bana mesaj geliyor arama yapabiliyorum internete girebiliyorum. Bağlı bulunduğunuz tarife bilgisini . Siz yeter ki isteyin. Dilediğin her şeyi sorabilirsin ve.

VODAFONE BEDAVA KONUŞMA 1. VfreeZone üzerinden canlı ücretsiz izleyebilecektir. Teknolojiden yararlanmasını bilenlere iyi bir haberimiz var. Artık cep telefonlarına İnternet üzerinden ücretsiz mesaj gönderebileceksiniz. Telefonlarınız üzerinden sadece bir mesaj gönderim işlemi ile bedava internete kavuşabilirsiniz. Yapacağınız işlem çok basit: Telefonunuzun . Bir defa yaptığınız bu işlemden sonra artık mesaj yollamadan her TL yükleme ve . Her SMS sorgulaması için operatör fark etmeden TL ücret alınıyor.


Vodafone bedava mesajlaşma. Selfy dünyasına dair sıkça sorulan soruların yanıtlarını görmek için tıkla! Belgelendirebildiğiniz takdirde dilediğiniz kadar başlığı ücretsiz olarak alabilirsiniz. SMS ile sorgulama nasıl yapılır, ne yazılır, nereye gönderilir, ücretleri ne.


Nasıl yapacağınızı öğrenin. Sorgu mesajı UYAP Bilgi Sistemine gönderildiğinde ilgili operatörün SMS ücretlendirme tarifesine göre SMS ücreti ile ücretlendirilir. SMS mesajları ve ücretsiz görüşme ile anlık ileti birleştirin.


Bu yüzden de sizi arayan kişi size ulaşamadığında ücret ödüyor. Sinyal sesinden sonra mesaj bırakın dedikten sonra sinyal sesini duyarsanız evet .

Mesaj geçmişini silme veya kapatma. Bana Ne Var, Seviyorum İnterneti 3GB, 4. Sadece alıcıya ulaşan mesajlarınız ücretlendirilir. Gitmeyen mesajlarınız ücreti en geç. Son güncelleme ile Wi-Fi veya Hücresel Veri bağlantısının olmadığı zamanda WhatsApp`tan gönderilen mesajlar , aktif internet bağlantısı olana . SMS göndermek yeterli oluyor. Sevgililer Gününe Özel İngilizce Mesajlar.


TL olarak ücretlendirilir. HALKBANK MOBİLTürkiye Halk Bankası A. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Paketiniz varsa zaten paketiniz doğrultusunda ücretsiz SMS atabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar