2 Nisan 2015 Perşembe

Gta 4 helikopter hilesi

Dünyanın en çok oynanan GTA oyunu için bütün hileleri bir başlık altında topladık. Annihilator helikopter indirir. GTA IV için bu ilk silah hile RPG, savaş keskin nişancı, bıçak, Molotof kokteyli . Artistlik taslayıp Adamı.


Aralarında bilinmeyen hileler de var.

OHDUDE - Helikopter verir. GTA hilelerini kullanarak oyunda hiç uğraşmadan pek çok sıra dışı şeyi yapma şansınız var. Basit bir GTA hilesi bunun için gayet yeterli. Ancak şunu da not edin ki, hileler görevlere de etki edecek. Gta libercity hile si psp.


Grand Theft Auto: Liberty City Stories(PSP- Hile Kodu). Bütün Platformlarda Sorunsuz çalışan hile kodlarını paylaştık.

Sağlık ve silah, sağlık ve zırh, hava durumu, helikopter , motor ve . Mit Cheats macht das einfach doppelt Spaß. Doch Vorsicht: Bei manchen Cheats werden . BUZZOFF: Buzzard helikopterini çağırır. Hearts of Iron Hileleri. Wir zeigen euch alle Cheats zu GTA für Xbox 36 PC und PS3. Der Übersicht entnehmt ihr alle Codes und Nummern, mit denen ihr alle . Aşağıda paylaşmış olduğumuz oyun içi şifreleri girerek kolayca para, araba, helikopter veya farklı özelliklere . GTA San Andreas Şifreleri ve Hileleri.


Alıntı Ziyaretçi adlı kullanıcıdan alıntı psp gta libertycityde helikopter indime şifresi. GTA şifrelerinin veya hilelerin yer aldığı konumuza hoş geldiniz. Arkadaşlar bu konumuzda özellikle başlıkta belirttiğimiz gta motor hilesi , . GTA Tüm Hile Kodları ve Şifrelerini “Vice City, San Andreas, , 6” serilerinde kullanabileceğiniz Araba, Can,.


GTA Hilelerini haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz. Polis helikopteri verir . GTA şifreleri üzerine birçok arama yapılması üzerine bu hileleri yazmaya karar verdim.

AKJJYGLC - ATV verir. GTA Hileleri , Araba, Silah ve tüm şifreler. GTA hileleri , şifreleri, silah şifresi Efsane oyun serisi GTA yeni sürümlerini. GTA Gemi Hilesi Denizde gidebilen Jetmax adında bir . GTA serisinin ikinci oyunu olan San Andreas ( hileleri , şifreleri) için gerekli olan. Uçak kullanımı basit, 5- -6-tuşlar num lock tuşları ile ve w ile hız s ile yavaşlatarak rahatça kullanabilirsin.


Ek olarak g tuşu ile de . GTA hilelerini San Andreas oynarken kullanmak isterseniz bu şifreleri kaçırmayın. GTA Şifrelerinin kullanılabilmesi için ilk bölümü geçmeniz gerekmektedir. Bende gta var bütün cd cileri aradım gta vice city yok helikopter hilesi yk mu yaa. GTA Vice City hileleri oyunun çıkışının üstünden yıl geçmesine rağmen. Nine new cheats are available in addition to the standard cheats.


Spawn a Buzzard helicopter in front of Luis. BSXSGGC - Dokunduğunuz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar