14 Nisan 2015 Salı

Icewarp

Bu nedenle televizyon teknolojileri uygulamalarının cep telefonlarına koyma. Bankkart Mobil Yükle. DRM şifreleme teknolojisi nedeniyle Apple Music akış servisine doğrudan.


Android işletim sistemine. Hayal gücünüzün uygulamaya geçirilmiş halidir. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir.

Abone olmayı unutmayın. Arkadaşlar like atmayı ve güzel düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın! PHONE UM JAİLBERAK SİZ APPSTORE DAN UYGULAMALARI VEYA.


Apple, kamera uygulamasında her yıl . Eğer akıllı cihazınızın dahili bir uygulama şifreleme uygulaması yoksa. WhatsApp Şifre Koyma Yöntemleri. Notlar uygulamasına şifre koyma seçeneği de gelen yenilikler arasında.


Bir uygulama veya kişi ekleme.

Bu, şifrenizi unutmanız durumunda güvenlik sorunuz olacaktır. JailBreak olmadan cihazımdaki uygulamalara nasıl şifre koyabilirim? Böle birşey mümkünmü?


Hangi kilit uygulamaları kullanmalıyız? Bu güvenlik önlemi etkin olduğunda, uygulamanın kilidini açmak için Touch ID veya. Uygulamalara Şifre Koyma. Gelişen teknolojiyle her gün önemli bilgilerimizi sanal ortama aktarıyoruz.


Kredi kartı bilgileri, şirket bilgileri, mail şifreleri , ping kodları . Daha sonrasında da Şifre Kilidi bölümüne girmeniz gerekiyor. Programlama bilmeden, büyük paralar harcamadan da mobil uygulama yapabilir ,. Herkese açık veya gizli uygulamaları kullanıcı adları ve şifreler ile koruyabilir, app. Parmak izi, PIN ve desen şifre koyma. Ancak popüler uygulama , kervana gecikmeli katılmış oldu denebilir.


Apple güvenlik nedeni ile şifreleme uygulamalarının indirilmesine izin vermediği için bu işlemi . Peki şifre koyma işlemini nasıl gerçekleştireceğiz? Signal – Private Messenger uygulamasını seçin. OS işletim sistemi bulunan uygulamalardan hiçbirini güvenli görmediği için IOS telefonu .

Bu makale yalnızca e-posta hesabınızı ayarlamaya yöneliktir! Desen şifremizi girdiğimizde uygulama açılıyor. Hamilelik öncesi ve sırası için de kadınların telefonunda bulunması gereken bu uygulamayı yedeklemek ve şifre koymak mümkün. Telefonda instagram, whatsapp, messenger ve galeriye şifre koymak için izlenecek çözüm . Bu yazımızda sizlere akıllı telefonlarda her uygulamaya ayrı ayrı şifre nasıl konulur onu. Sonrasında oradan hangi uygulamaya kilit koymak istiyorsak . Dolayısıyla işletmeler, şikayetlerin takibi için bu uygulamalardan yararlanabilmelidir.


Akıllı telefonlarda whatsapp,mesajlar ve galeri bölümlerine şifre koyma özelliği bulunmamaktadır. Bunun için mecburen yan bir uygulama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar