21 Aralık 2018 Cuma

Zombi katliamı

Zombi Katliamı oyununu oyna. Kazandığın bu para ile aracını güçlendirebilir ve helikoptere gitmek için bir fırsat yakalayabilirsin. Earn To Die oyununu ücretsiz çevrimiçi oynayın! Sayfasına Bakmak İçin tıklayın! Bu konuda bir şeyler yapman lazım.


Tankına atla ve yoluna çıkan zombileri öldür.

Merhaba arkadaşlar yeni bir War Z videosunda birlikteyiz boulder city de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Efsane oyunun serisi ile sizde sınırsız para , sınırsız can ve . Sevilen oyunlardan biri olan ve durmadan yenisini çıkmasını isteyeceksiniz. Tüm sokakları teker teker dolaşarak zombi katliamı oyna ve görevi tamamla. Macera oyunlarından zombi katliamı oyunları, zombi katliamı oyunu oyna - Oyunlar 2. Hurdaya dönen arabanın tamirini yaparak helikopterin bulunduğu bölgeye ulaşmalısınız.


Yolda ucube zombiler olduğundan helikoptere ulaşmanız bir hayli zor . Highlights info row image. Page TransparencySee More.

Bu rakam elbette yeterli değildi. Yoldaki zombilerle savaş ve güvenli bölgeye git. Yeni, silah ile zombi vurma 3D oyunu. Silah ve amacı ve ateş fareyi yeniden, boşluk çubuğuna taşımak için ok tuşlarını kullanarak oynamak için. Helikopter sizin son şansınız fakat sizi durdurmak isteyen zombi.


Yol arkadaşları kiralayın ve kendinize medkit, mühimmat . Karşılaştığın bütün tehlikeli zombileri öldür. Fareyle hedef al tıklayıp ateş et. Savaş tankı ile zombileri yok etmeye hazır mısınız ? Sana kovboy oyunlarını ve korku oyunlarını birleştirdik desek sevineceğine eminiz. Bir önceki oyunda büyük beğeni toplayan oyunumuzun ikincisi ise harika. Bunu baştan ya da tamamen siz sulanana kadar yapmanın mümkün ya da mümkün olduğunu sanmıyorum.


Kaliteli grafikleri ve sürükleyici yapısıyla dikkat çeken harika bir aksiyon oyunu. Sitemizde kayıtlı en güzel 3d zombi katliamı oyunları alt kategorisine ait boyutlu zombi katliamı oyunları oynayabilirsiniz. Kasabaya zombi virüsü gelir ve insanlar teker teker zombiye dönüşür.


Heyecan dozu,sisi ve gizemli havası oldukça iddialı oyunda tek tabanca ile ilerlerken karşıdan ya da bazen arkadan gelen zombilerin katliamını siz yapacaksınız . Oyun içindeki yönergeler ile yakıt, cephane, nitro ve. Lord Magius sinema tarihinin en gaddar zombi katliamlarını içeren sahneyi yüzlerce zombi filminden cımbızla çekti ve bizler için kanlı bir . Oyunu YÖN TUŞLARI ile oynuyabilirsiniz.

Herkese iyi eğlenceler. Arabanızın modifiye edip daha da uzağa gitmeniz gerekmekte. Silah Oyunları severlerin beğenisini her geçen gün daha fazla almaya yaptığımız paylaşımlarla hak ediyoruz.


Aracınızla zombilerin üzerlerine sürerek onları ezin. Zira şehirden kaçmak için tek yol bu. Onlara daha fazla hasar vermek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar