7 Aralık 2018 Cuma

Microsoft kayıt ol

Bu uygulamada hesap oluşturma artık desteklenmiyor. Bir hesaba kaydolmak için account. Yeni bir e-posta adresi oluşturmayı tercih . Her şey bulutta ve iOS ve Android de dahil olmak üzere tüm cihazlarda yanınızda kalır. Yani aslında msn kaydol cümlesindeki anlam, mail adresine kayıt .

Microsoft hesabınızla sizin için en önemli insanlara, . Geçici bir sorun var. Hizmette geçici bir sorun var. Lütfen yeniden deneyin. Bu iletiyi almaya devam ederseniz daha sonra yeniden.


Belgeleri, elektronik tabloları ve . Minecraft, Mojang Synergies . Bu sitede gezinmeye devam ederek bu kullanımı kabul etmiş olursunuz.

Not: Hesabınızı oluşturduktan . E-Posta adresinizin . Hotmail giriş ve Messenger MSN kayıt olma ya da yeni hesap açma. Bilgi İşlem Daire Başkanlığımıza şahsen müracaat etmelidir. Açılacak olan kurslar yakında ilan edilecektir! Haftalık bültenimize ücretsiz üye olun.


Kayıt için aktif kurs bulunamadı. Güncel teşhir ürünleri fiyat listelerini öncelikli görmek için abone olun. Size bu konuda daha önce yazdığımız yazının bağlantısını sunuyoruz.


Bilgi Sisteminde kayıtlı eposta adresiniz ve kayıtlı cep numaranız girmeniz . Xbox uygulaması arkadaşlarınızı, oyunlarınızı ve başarılarınızı cihazlarınız arasında bir araya getirir. Hareket hâlindeyken bile oyunculuk topluluğunuzla . Zoho, kelime işlemesi için Writer da dahil olmak üzere yaklaşık ücretsiz çevrimiçi . PC veya Mac ve iPad için ideal olan Office 36 neredeyse istediğiniz her yerde ve tüm aygıtları. Bu soru robotları, istenmeyen bildirimleri engellemek için soruluyor.


Age of Empires Two Definitive Edition News.

Misafir Kullanıcı: Misafir kullanıcılarımız “Sms ile kayıt ol ” kısmından A Soyad ve Telefon bilgilerini girmelidirler. Bu işlem sonucunda girdikleri telefon . Aşağıda açılan sayfadaki gibi “ Kaydol ” tuşu ile devam ediniz. Outlook kayıt ol işlemi ile e. Sunucuda tam işlevsel çekirdek ile. Cüneyt BATMAZ MICROSOFT - Cloud and Enterprise Business Group Lead.


Seçiniz, Erkek, Kadın. Send me Hi-Rez Studios news. Create A Free Account. Forgot Your Username?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar