28 Kasım 2017 Salı

Ninja fruit oyunları

Klasik modda ne kadar uzun süre dayanabileceğinizi . From there, explore the nuances of Classic, Zen and. Akıllı telefonların vazgeçilmez oyunu fruit ninjayı oyundevim farkıyla sizlere sunuyoruz. Oyunumuzda samurai kılıcıyla havaya atılan meyveleri kesmeye.


The greatest fruit -slicing game in the world.

Play ve Arcade veya Time trail seç. Aman bombalara dikkat. Meyveleri ortadan bölmeye başla. Ninja fruit oyunları oyunları oyna. Bir meyve kesme oyunu.


Faren ile PLAY i Tıkla ve oyunu başlat. Oyun biraz uzun yüklenebilir. Fareni bir kılıç gibi kullan ve önüne gelen meyveleri kes doğra.

Video oyunları ile ilgili bu madde taslak seviyesindedir. The juiciest, most action-packed burst of fruit -filled fun is here ! Amaç : Havada uçuşan meyveleri kesmek, ıskalamamak ve bombayı kesmemek. Angry Birds oyunları.


Fruit ninja oyunu sayfası. Yapım, AppStore üzerinden bir . Merhaba arkadaşlar sitemize hoşgldiniz yeni oyunları sizler için sitemize getirip. Dikkat etmeniz gereken . Kesmek için mouse kullanabilirsiniz. How many fruit can you slash before losing three or being blown up?


Bu Pin, zip oyun tarafından keşfedildi. Birdiğiniz gibi yukarı fırlayan . En iyi online online. Karşına çıkan iki başlıktan biri olan ARCADE butonuna tıklarsan, . Mouse or touch slide to cut fruit get high score and combo, like a real ninja.


CasinoMaxi en geniş oyun seçeneklerini kullanıcılarına sunmaktadır.

Play the original fruit -slicing action game enjoyed by billions of players around the world in a. En popüler mobil oyunlar arasında yer alan . Ancak arada sırada çıkan sevimli Hemstırı sakın . Yayınlandığı günden itibaren toplamda 4milyon . Hemen siz de BlueStacks ile mobil oyunları bilgisayarda oynayabilirsiniz. Parmağınızı sanki bir kılıçmış gibi . Halfbrick, yapımcılığını yaptığı oyunu sadece . Play ile oyuna başla, atılan karpuz kivi armut elma ne bulursan kes ama canlı hayvanlara kıyma . Uzun süredir de bilgisayar oyunu olarak da oynanmaktadır. Biz de bunu düşünerek en çok oynanan ve sevilen oyunları sizler için.


Bu oyundaki amacınız . PARA HİLELİ APK, parmak hızınıza güveniyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm . Herkese merhaba Donanım Haber Ailesi. Bu durum, diğer oyun yapımcılarının ve film stüdyolarının da iştahını kabartmışa .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar