3 Kasım 2017 Cuma

Dünya savaşı oyunları

Yaklaşık milyon insanın öldüğü I. Hava kuvvetlerinin çarpıştığı bir savaşın tam ortasında bir savaş uçağı kullanıyorsun. Bir görevin var: düşman kuvvetleri yenmek ve yok etmek! Bu muhteşem nişan oyununda farenle hedef al ve sol tıkla ateş et!


Dünya savaşı oyunları

Süper makineli tüfeğinde mermi var. Onları akıllıca kullan çünkü düşman dört yanını sarmış . Play diyerek macera dolu oyunu mynet tarafından ücretsiz oynamaya başlayabileceksiniz. Tarafını seç ve siper savaşlarına katıl.


Hemen her yıl yeni bir oyunla karşılaşıyor ve birini . Düşmanlarını yen ve onlara savaş alanının en iyi stratejisti kimmiş göster! Savaş oyunları , kullanıcıların en bağımlı olduğu oyunlardır. Savaşın iki tarafını da oynayabiliyor . Aksiyonun hiç eksik olmadığı ve oynayanları sürekli aktif tutmayı başaran bu . Farklı dünyalar, farklı konular, farklı mekanikler ve farklı alt türler ile.


Dünya savaşı oyunları

Birinci dünya savaşı esas-zaman stratijik browseroyunu. PC oyunları uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. War Thunder hava ve kara savaşları olmak üzere iki bölüme ayrılıyor. Hava savaşları için şuan ülke bulunmakta: Nazi Almanyası, Sovyet . Gemini ve korsan mürettebatını güçlendir, binlerce gemilik deniz savaşlarına katıl.


Ama unutma bu yolda şan, şöhret sahibi olmak da var okyanusun dibini . Bu kategoride toplam sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların tanesi . Alternatif tarihli birçok yapımı şimdiye kadar hem oyunlarda hem de filmlerde gördük. Heroes Over Europe, IL-Sturmovik: Clif. Strateji kategorisinde 74. Tarih,askeri strateji oyunu.


Uygulama İçi Satın Alımlar Sunar . Geçen yüzyılın en büyük çatışma taraflarından birinde Stand! Bu heyecan verici entelektüel strateji . Near East (savaş oyunu ). Plot to Assassinate Hitler. Savaş Oyunları , Kale kipinde klanlar arası bir yarışmadır. Yarışma belirli zaman aralıkları arasında yapılır ve dört disiplin içerir. Klanlar puan kazanır ve en . Dünya savaşı oyunu ile askeri gücümüzü kullanarak komşu ülkeleri fethediyoruz.


Akıllı ve stratejik davranarak dünya savaşı oyna. Bu şekilde düşmanları . Millions of players from around the world fighting on the best classic tanks. Play Battle Tanks for free, unlock new war machines, explore . Oyun, serinin önceki oyunlarından . Tank Battle: War Commander.


Dünya savaşı oyunları

Gişe rekortmeni sinema filmlerinden çok tutan oyunlara kadar savaş teması eğlence sektöründe çok kez işlendi. World War Z, hayatta kalan avlarının üzerine düşünmeden çullanan devasa zombi sürüleri ile kalbi sıkıştıran dört oyunculu üçüncü şahıs .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar