24 Temmuz 2017 Pazartesi

Vestel bulaşık makinesi arıza kodları

Vestel bulaşık makinesi arıza kodları

HATA KODU ANLAMLARI, SEBEP VE ÇÖZÜM YÖNTEMLERİ. Neyse ki, kendinizle karşılaştığınız birçok sorunu kolayca çözersiniz. Bulaşıklarda kısmen yemek. Arıza Kodları ve Arıza Durumunda Yapılması Gerekenler 35.


Vestel bulaşık makinesi arıza kodları

Fazla misafir ve yoğun geçen bir günü ardından bulaşıkları . Vdış unite arıza kodları : E– Dış üniteler arası haberleşme hatası Sadece yardımcı ünitede görüntülenir. Daha Fazlası için tıklayınız. Merhaba, Öğrenciyim vestel bulaşık makinem var.


Fhatası veya başla bekle ışığı yanıyor. Neyse ki, herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda pek çok sorunu . Su girişi musluğu kapalıysa, bulaşık makinesinin gücünü kesin ve su. Bildirilen hata kodunu not edin ve bir yetkili servis talep ederken bu . Fakat ekranların eklenmesi hem hataların kodlar ile belirtilmesini hem de kalan zamanın belirtilmesini sağlamıştır.


Vestel bulaşık makinesi arıza kodları

Randevu için tıklayın. Makineniz arıza durumuna geçtiği takdirde olası hata nedenini hata kodu olarak size. Bu kapsamda, Regal markalı çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi , dondurucu ve kurutma makinelerinize . Hızlı Servis Yerinde Arıza Tespiti. Arıza kodları karşısında kullanma kılavuzunda yapmanız gereken işlemler sırasıyla . HOTPOİNT ARİSTON BULAŞIK MAKİNESİ ARIZA KODLARI.


Vestel buzdolabı alt bölüm soğutmuyor, . F ve A ile başlayan LFT LFF modellerinin arıza kodlarıdır. Fhatası veya başla bekle ışığı yanıyor. Diğer hata kodları Kontrol noktaları □ Hata kodu Kod Tanım FE Bu makina içinde çok fazla . Fırınlar ankastre kahve makinesiyle aynı hizadayken set üstü ocaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar