20 Temmuz 2017 Perşembe

Trt çocuk araba oyunları

In Signal, tap your profile . El feneri 3D Touch özelliğine bağlanmıştır. Yerini değiştirmek istediğiniz ikonu sükrükleyerek yerini değiştirin. Bu şekilde tane ana sayfa ekranı oluşturabilirsiniz.


Burada tıklama hissini değiştirmeniz için üç seçenek bulunmaktadır.

Kamerayı anında açmak için kilit ekranındayken ekranı sağdan sola kaydırın. Bu cam da kırıldığı zaman bir ekran kadar masraflı oluyor. Everything about iOS is designed to be easy. That includes switching to it. With just a few steps, you can migrate your content automatically and securely from . Basamak basamak aşağıda yaptığımız izahatı okumanız kafi.


Altı basamaklı sayısal kod yerine dört basamaklı.

Telefon kilidi kodu kullanımı nasıl etkinleştirilir veya devre dışı bırakılır? Bu özelliğin etkinleştirilmiş olduğu ekranda görülene kadar Verileri Sil yanındaki . Bu şifreyi kullanarak ekran kilidini açabilirsiniz. Parmak izi okuyucunun . Resimli anlatımları ile çözüme ulaştıracak bu yazımızı ikinci el alınır sitemizde . Pad ekran kilidi Şifremi unuttum! Niçin değil denemek Wondershare Dr.


Ekran Kilidi olarak geçen bu özelliği . Telefonun kilit ekranını daha kolay açmak için kullanıma sunulan bu özellik, bazen. Anakarta bağlı olarak çalışan Touch I kırılması halinde değiştirmek. WhatsApp Lock : Kurulumu son derece basit olan bu program, telefon PIN. Karşınıza gelen ekrandan en son yedeklemeyi bulup yükleyin. Bu anlatılan bütün yöntemlerde “Etkinleştirme Kilidi ” aşmak için kullanmanız . Aslında iOS ile birlikte yeni bir şifre belirlemek istediğimizde, artık yerine 6- haneli bir şifre ekranı çıkıyor karşımıza.


Kilit ekranı yarım konumda durmaya devam etmeli - bırakmayın.

Ek olarak kilit ekranından erişilebilen hemen her şeyi sınırlamakla alakalı. Telefonunuzdaki içeriklerin güvenliğini artırmak için eklediğiniz SIM kilidinin, şifresini değiştirmek ya da SIM kilidini kaldırmak için yukarıdaki adımları izleyip, SIM . Geçiş kodu, yetkisiz kişilerin cihazınızı kilidini kapatıp kullanmasını engeller. Ancak kilit ekranı açıldığı zaman bildirimlerin ön izlemeleri okunabiliyor. Evet, sizin de gördünüz gibi bildirim önizleme ayarlarını değiştirmek oldukça basit. From the lock screen , swipe up from the bottom of the screen then enter the . Size yollanan bir eki değiştirmek için, Paylaş menüsü görüntülenene . Albümler kısmına gittiğinizde ana ekran tuşuna basarsanız ya da vazgeç . Eğer var olan parolanızı değiştirmek istiyorsanız, önce “ Change.


SIM kartınızın kilidini SIM PIN veya PUK kodunu kullanarak açamıyorsanız . Sesli notlar, iOS işletim sistemli cihazlarda ses kaydetmemize yarayan bir uygulamadır. Ancak, bu esnada ekran kilidi girebilir, bu durumda kesme esnasında .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar