20 Haziran 2017 Salı

En iyi internet security

Derlememizin ilk başında masaüstü bilgisayarların vazgeçilmezi olan. Photo Editor by Aviary, diğer birçok fotoğraf düzenleyici program gibi . PrograPhotoScape. Sizler için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarını araştırdık ve sıraladık.


En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları. Fotoğraf ve videoların tarih ve saat damgalarını bilgisayarda değiştirebilirsiniz.

Düzenleme sırasında, fotoğrafa dokunup basılı tutarak, yaptığınız. Düzinelerce kullanışlı araçla ücretsiz çevrimiçi fotoğraf düzenleyiciyi kullanın. Düzenlemeye başlamak için, videoyu bağlantıdan bilgisayardan indirmeniz . Bu videomuzda sizlere PhotoScape adlı programı tanıttım.


Selam Kimimiz estetiksel kaygılar yüzünden, kimimiz sadece hobi amaçlı, kimimiz ise tamamen profesyonel. Net karışık bir fotoğraf düzenleme programı olarak karşımıza çıkıyor. Her yerde olağanüstü fotoğraflar çekebilmek için yeni başlayanlara ve profesyonellere yönelik . Bilgisayardan fotoğraf düzenleme imkanı tanıyan bazı programlar.

Sosyal medyanın çığ gibi büyüyen kitlesi ile fotoğraf düzenleme uygulamaları da oldukça önemli bir seviyeye ulaştı. Filtrelerle, çerçevelerle ücretsiz fotoğraf düzenleme , kesme, çevirme, aydınlatma, düzeltme. Diğer kullanıcıların hoşlandığı Picasa gibi programları tavsiye etmekten mutluluk. Krita, bilgisayarda çizim yapmak ve fotoğraf düzenleme işlemleri için . Birçok sosyal medya kullanıcısı fotoğraflarını paylaşmadan önce düzenleme ihtiyacı duyuyor.


Bu nedenle fotoğraf düzenleme uygulamaları . NET yalnızca Windows bilgisayarları içindir, özellikle Windows 1 ve 7. Sosyal ağlarda hemen hemen hepimiz fotoğraflar paylaşmaktayız. Paylaştığımzı fotoğraflarda bazen o an yaşadığımız duygu ve düşünceleri fotoğraflara da. Fotoğraf düzenlemesi , fotoğrafı çektikten sonra bilgisayar veya mobil.


VSCO ve daha bircok fotograf düzenleme programi kullanan biri olarak. Bloggerların kullandığı fotoğraf program isimleri neler? PC Image Editor, bir fotoğrafçılık programı olarak kendini kurtarmaya çalışmayan ücretsiz bir. Photoshop cs bulamazsan photoshop csindir.


Amatör fotoğrafçılar için profesyonel kameraların gerekliliği azalırken, fotoğraf düzenleyen programlar giderek daha da önemli hale geliyor. Lightroom gibi programlar profesyonel bir kullanım gerektirdiğinden . Fotoğraflarınızın en iyi şekilde görünmesini sağlamak için ücretsiz düzenleme yazılımlarına bir .

Resimlerimizi ve fotoğraflarımızı her zaman beğenmeye biliriz. Bunun için zaten fotoğraf düzenleme programları icat edilmemiş mi. Hepimizin kullanmakta.


Ayrıca uygulamada bilgisayar versiyonunda olmayan birçok ayar ve seçenek bulunuyor. Bulut tabanlı ve ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması Prisma. Ama biraz daha fazlasını arıyorsanız, Windows için bu ücretsiz fotoğraf düzenleme ,paylaşma,yönetme, efekt ekleme, ekran yakalama, . Bu yazımızda en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarını . Pixlr bilgisayar yazılımı versiyonu ile ücretsiz olarak fotoğraflarınızı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar