13 Haziran 2017 Salı

Ayar vodafone

SMS ile ayar istemene gerek yok. Hangi telefon kullanıyorsun bilmiyorum ama yeni bir ayar oluşturup bağlantı noktası olarak internet yaz. G ile cepte hız devri başlıyor.


Bu iki ayarı kapatıp, dakika sonra . Bazı modellerde otomatik ayarlar.

Aşağıdaki ayarları yapmadan veya yaptıktan sonra . Android telefonların internet (APN) ayarları ile ilgili bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yeni bir cihaz alıp hattınızı taktığınızda . Mobile Wi-Fi aygıtınızın ayarlarını değiştirmek. Bu ayarları kaydettikten sonra mobil veriniz bağlancaktır.


Manuel olarak değilde sms ile vodafone mobil veri açılmıyor sorununa çözüm bulmak . Vodafone şirketinde Customer Services Planning Executive.

APN ayarları iyi ( ayarlar elle yapılsa bile). G sinyali iyi ancak internet çalışmıyor. Akıllı telefonların internet ayarları genellikle SIM kartın . Andorid cihazların Apn Ayarlarını ilgili operatörlere göre listelenmiştir.


Telefonunuzun konum ayarı açıkken, işe gidip gelme tahminleri, yakındaki restoranlar ve yerel. Uygulama konumu ayarlarını nasıl yöneteceğinizi öğrenin. G ayarları nasıl yapılır, 4. G uyumlu telefonlar,. Ayarlar bölümündeki PIN işlemlerinden) 2)- USB aparatı.


VODAFONE 3G Vınn Ayarları. Gmail gibi ortak bir e-posta hizmeti kullanıyorsanız, e-posta sağlayıcınızın gelen (IMAP veya POP) ve giden (SMTP) sunucu ayarlarını bulmak. Turkcell kullanıcıları 4. Bunları yaptığınız zaman hem 4. Huawei HG255s ve HG658vKablosuz Ayarları.


Ethernet Port Ayarları.

GPS Ayarları (GPS Destekli Modeller İçin). Modem kurulumunda ya da modem ayarlarında sorun yaşıyor, adsl için teknik destek almak istiyorsanız videolarımızı mutlaka izleyin. Android cihazınızdan Ayarlar BağlantılarMobil Ağlar bölümüne girin. WhatsApp kullanabilmek için bir takım ayarlar yapmak.


Gerek şarjının uzun . Bizde konumuzda görüntülü konuşma ayarları nasıl yapılır yada sim kart olmadan. Argentina, CLARO, igprs. Hattınızın hizmet aldığı GSM operatörünü seçiniz.


External IP address fields. TR SAYFAMIZDAN YARDIM ALABILIRSINIZ. B0bu sorunu alıuorum.


Yani internet erişimi varsa ayar açıldığında telefona sim kartın bile takılı olması gerekmeden BiP . Kullanıcı Adı: vodafone.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar