4 Nisan 2017 Salı

Televizyonda ses var görüntü yok

Tüm lcd ve led ekranlı televizyonlar da yaşanan ses var görüntü yok arızası meydana gelmektedir. Televizyondan ses gelmesine görüntünün . Lcd-televizyonda-goru. LCD televizyonda görüntü yok destekvebilgimerkezi.


Bu tuş, ses açıp kapama tuşunun hemen sağında yer alır. Ledler sağlam olmasına rağmen ses var.

Elektrik Elektronik ve Güvenlik Alanlarında Yapmış Olduğum Çalışmaları Faydalı Olmak Amacı ile Paylaşmaktayım. Ses var görüntü yok arızası. LCD tvlerdeki ses var goruntu yok sorunu ya ufak bir devre hatası. Regal hakkında şikayet yazmak için . ses var görüntü yok Smart TV veya telefonda karşılaştıysanız kesin çözümünü satır. Herhangi bir marka Led veya Lcd televizyonda karşılaşılan ses gelmesi ancak görüntünün gelmemesi, ekranın kapkaranlık . Netflix izlemeye çalışırken ses olmasına rağmen görüntü yoksa, sorunu çözmek için bu makaleyi kullanın.


Sunny-Axen led tvlerde genellikle karşılaşılan ses var görüntü yok arızası kronik bir arızadır.

Eğer televizyonunuzda ses var görüntü yok arızasıyla karşı karşıyaysanız arıza büyük ihtimalle led televizyonunuzun led barlarının . Board arızası olduğunda . Tv ses var görüntü yok sorunu çözümü için en doğru adrestesiniz uzman. Başlıkta belirttiğim ses var görüntü yok servis menüsüne girmiş kardeşim sonra. Eğer bundada sadece ses olursa televizyona teknik servis yolu görünür.


Hassas istasyon ayarını yapınız. Arkadaşlar SİEMENS ekran tüplü bir televizyon. Yaklaşık bi 4-senelikdir. Görüntü ayarlarını kontrol ediniz. Ablamın dediklerine göre böyle.


Ancak ölümün sesi dinmedi. ON” konumuna geçirildiğinde işlemciden gelen . Sık sık ya ses kesilirdi, ya da görüntü giderdi. Merhaba, sevgili Help Mert takipçileri: “Dün film izliyordum ama bugün filmi açtığımda ses var görüntü yok.


Sorunu ile birçok kez . Tv led Bar Led ve lcd televizyonların arka kısmından aydınlatma sistemini. Bir süre önce “Vestel” televizyonda yaşadığımız bir sorunun çözümüyle ilgili bir konu açayım dedim. Hâlâ yardıma mı ihtiyacınız var ?

Doğru giriş kaynağını seçtiğinizden emin olunuz. GoldStar olarak kuruldu. Hemen aklınıza bu televizyonda 4k özelliği yok diye düşünebilirsiniz. Bilgisayarlarda, Smart TV televizyonlarda , tabletlerde ve cep telefonlarda görülen bir durum. Melania Trump, sessizliğini Twitter üzerinden bozdu.


Netflix uygulamasının en büyük sorunundan bi tanesi siyah ekran vermesi ve ses gelipte görüntünün gelmemesidir. Bu sorunun tek çözüm yolu . Girne Mahallesi Sony televizyon servisleri olarak hizmetinizdeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar