13 Nisan 2017 Perşembe

Masaüstü barkod okuyucu

Masaüstü barkod okuyucu

Lazer, 1 2D kablolu, kablosuz, masaüstü ve endüstriyel barkod okuyucular. Renk Göstergeleri:Renkli LED. Kare barkod okuyucu bağlantı çeşitleri, Kablosuz karekod barkod okuma, usb, RS 232.


Masaüstü barkod okuyucu

PERKON (TIGER) MS 1D. Teknoloji 2D okuyucu , 7x 4pixel. Işık Seviyesi Max 100. Tarama Aralığı ± 73°. Okuma mesafesi : - 2mm.


AFANDA A-8MASAÜSTÜ BARKOD OKUYUCU 1D-2D Uygun Fiyat ve Ödeme Seçenekleri İle posbarkod. Bağlantı Port Seçenekleri, RS-232C ,. Okuyucu Türü, 2 1D ,. Solaris Dikey mini-slot okuyucu etkin ve hızlı tarama performansı ve kolay yerleştirilme imkanları ile verimliliği arttıran bir cihazdır. Her okuyucu standart RF. Dünya çapındaki pazarlardaki artan zorlukları ve talepleri karşılamak için, . G, 1D USB SİYAH BARKOD OKUYUCU KİTİ.


Antalya içinde, ikinci el satılık PSC VS8MASAÜSTÜ BARKOD OKUYUCU - Bilser tarafından Antalya içinde paylaşılmış PSC VS8MASAÜSTÜ BARKOD . Terazi Barkod Sistemleri. Vergiler Hariç: 8000TL. Masa üstü barkod okuyucu. Geniş açılı okuma kapasitesi güvenilir ve dayanıklı yapısıyla, çoklu arayüzü ve güçlü etiket tarama özelliği . Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. Perakende satış yapan işletmeler için barkodlu satış ve stok takip yazılımı.


Prominent examples are the egg chair, PH lamp and the Sydney Opera House. Danish designers used the new industrial . Android telefonunuzdaki barkod okuyucu uygulaması ile aşağıdaki barkodu okutarak, uygulamamızı telefonunuza indirebilirsiniz. Media Markt, televizyondan dizüstü bilgisayarlara, dijital fotoğraf makinelerinden oyun konsollarına, 50. Bu, görüntü veya belge tarayıcıları, barkod okuyucuları , manyetik şerit okuyucuları, . SkyriHikari Follower 1. Sizlere masaüstü ve mobil tüm platformlarda daha keyifli alışveriş imkanı sunmak.


Masaüstü barkod okuyucu

Barkod okuyucusu ile kitaplarınızı hızlıca ekleyebilir, dilerseniz nadide . Arama Sonuçları Devlet Malzeme Ofisi-Kamuda Akıllı Satınalma. Ofis malzemeleri ve Kırtasiye malzemeleri uygun fiyatları ile Avansas. AKağıt, fotokopi kağıdı, klasör, kartuş, toner ve masaüstü ofis ürünleri.


Kullanım Şekli :Tek Modda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar