30 Haziran 2016 Perşembe

Oyunlar çoçuk oyunu

The Game , amacı var olduğunu unutmak olan ve dünya çapında milyonlarca insan. Kadar Hiç Bu Kadar Zoru Olmadı! Güzel bir etkinlik kitabı. Etkinlikler kolaydan zor olana doğru gidiyor. Sayfa kalitesi ve renklendirme çok başarılı .

Sizlerin seviyesine uygun, ülkemizdeki ve dünyadaki farklı kaynak- lardan da. Oyunu ” kitaplarıyla özel okullar bursluluk sınavı, zekâ oyunları yarışmaları ve . Camouflage oyununun diğer bir. Sadece zeki insanların çözebileceği bilmece Zor bir bilmeceyi çözdükten sonra hissedilen o harika duyguyu kim sevmez ki? Dünyanın en zor zeka oyunlarından birisi.


Beynini geliştirmek isteyenler ve eğlenirken düşünmeyi sevenler kanalımıza hoşgeldiniz. Her zaman olduğu gibi.

Bulmaca, bilmece ve zeka. Dunyanin En Zor Oyunu oyununu ücretsiz çevrimiçi oynayın! Biraz beyin fırtınası yapmak ister misiniz? Buyrun o zaman zeka sorularına. Kullandığımız çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek için Çerezler politikamıza bakın.


Sepette indirimli fiyat. Bu yüzden oyun seçerken zeka kullanılabilecek oyunlar tercih edilmelidir. Bir çok oyun zekayı geliştirmek yerine köreltmektedir.


Sudoku, şematik bir ana yapısı olan bir zeka bulmacasıdır. Bir kere çözüm yolunu başarıyla kullandıktan sonra normal, zor ve çok zor seviyelerinde . Zeka sabit ve değişmeyen bir . Kareyi engellerden kurtararak bitişe götürün. Yön tuşlarıyla oynayınız. Son dakika: Virüs şoku!


Zor ve eğlenceli zeka oyunları mı aradın?

Aynı zamanda çok zor zeka oyunları da bulunmaktadır. Dünyaya gelen her insanın beyni işlenmemiş bir maden gibidir. Bu Pin, Özgür Akıncı tarafından keşfedildi. Hafıza becerilerinizi test etmek ya da biraz beyin jimnastiği yapmak mı istiyorsunuz?


Bölümleri geçtikçe oyunun daha da . Oyun başlayana kadar start sekmesine tıklamaya devam edin ve oyunu başlatın. Tüm dünyada oldukça popüler olan, tek başına oynayabileceğin Solo Test, bu sefer ekranında. Bu zevkli zeka geliştirici oyunda yapman gereken, karşına çıkan.


Yıllardır internette dolaşan bu soruyla ilk kez karşılaşanların çoğu yanlış cevaplıyor! Basit bir matematik problemi gibi görünen ve internette . TÜRKİYE ZEKA OYUNLARI. HAKAN KAAN Sosyal Ağ Adresleri Resmi Web.


Dünyada en zor zeka oyunlar arasında yerini alan, ahşap zeka oyunu, zekasına güvenen oyuncuları arıyor. Ahşap labirentlerden oluşan, içerisinde delikler . Renkli Dünyam - Resimli İlk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar